boyut neden farketmiyorki hocam bu nasıl açıklama?
O fiyata alacağı en büyük boyut indirimle 2tb belki onu demek istemiştir 1tb da önerebilir siniz 2tb da demek istemisboyut neden farketmiyorki hocam bu nasıl açıklama?
2 tb'lar 10000 altı yok diye biliyorum yanlışmıyım indirime girerse orası ayrıO fiyata alacağı en büyük boyut indirimle 2tb belki onu demek istemiştir 1tb da önerebilir siniz 2tb da demek istemis
Yok zaten indirimle dedim zaten indirime girsede bişey bizde alsak2 tb'lar 10000 altı yok diye biliyorum yanlışmıyım indirime girerse orası ayrı
keşke gelen indirimlerde iyi oluyorda iptal yiyorYok zaten indirimle dedim zaten indirime girsede bişey bizde alsak
Evet ya kaç gündür zaten isim var hiçbir indirimi alamadım alsamda iptal olurdu belki ama yinede denerdikkeşke gelen indirimlerde iyi oluyorda iptal yiyor![]()
iptalle uğraşmaktan iyidir hocam umarım maaşa kadar düşer ssdlerde sistemi toplayabilirimEvet ya kaç gündür zaten isim var hiçbir indirimi alamadım alsamda iptal olurdu belki ama yinede denerdik
Umarım hocam ram vs SSD indirimi kovalamaktan yoruldum hicbirinide denk getiremedimiptalle uğraşmaktan iyidir hocam umarım maaşa kadar düşer ssdlerde sistemi toplayabilirim
ramlere mecbur 22k bağlayacağız dahada yükselecek gibi duruyorUmarım hocam ram vs SSD indirimi kovalamaktan yoruldum hicbirinide denk getiremedim
Umarım istediğiniz sistemleri allah sizede nasip eder hocamramlere mecbur 22k bağlayacağız dahada yükselecek gibi duruyor
Allah razı olsun sağolun hocam umarım sizde ssd indirimine denk gelirsinizde güzel bir ssd alabilirsinizUmarım istediğiniz sistemleri allah sizede nasip eder hocam