Ekran Kartında Kırmızı Işık Ysnıyor

halil9275

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmadı

Selamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmadı
Sadece güç kablosu değil, anakarta da düzgün takamamış olabilirsin

Bsstırcan kral ne sağı ne solu ya yarınlar yokmus gibi bastır

Ekran kartını taktıktan sonra pcie kilitinin sola dogru kilitlendigine emin ol.
Bir de gecen sunu farkettim. 4070 ti tuf du sanırım, hersey düzgün olmasina ragmen o kirmizi ışık yanıyordu. Power a basınca ışık söndü, pc açıldı görüntü verdi. Bilemiyorum Asus ta böyle birsey mi var

Selamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmad

Ekran kartını taktıktan sonra pcie kilitinin sola dogru kilitlendigine emin ol.
Bir de gecen sunu farkettim. 4070 ti tuf du sanırım, hersey düzgün olmasina ragmen o kirmizi ışık yanıyordu. Power a basınca ışık söndü, pc açıldı görüntü verdi. Bilemiyorum Asus ta böyle birsey mi var
Aga simdide priz calısmıyo akım korumakı viko acaba pcye bisey olcaktıda priz infaz mı etti kendini birdaha deniyeyiömi

pc kapaliyken yaniyorsa problem yok. asuslarda kirmizi isik yanmasi erp ayari kapaliyken oluyor. biosdan erp enabled ya da s4+s5 secerseniz isik sonecektir.

pc acikken yaniyorsa durum baska

Aga simdide priz calısmıyo akım korumakı viko acaba pcye bisey olcaktıda priz infaz mı etti kendini birdaha deniyeyiömi
Ana prizde sıkıntı var mi yoksa uzatma mi çalışmıyor

Uzatma sigortayı attırmış suan xalısıyor prizi kullanayımmı bşrdaha viko siyah 6li simdilik evin ana prizinden denicem
Eğer uzatmanın sigortayı attırdığından eminsen kullanma ama belki ana prizde bir sorun olabilir. Bir elektrikçiden destek al bu konularda riske girme

Ekler

• 3600.webp
    3600.webp
    531.7 KB · Hit: 4
Geri