Sadece güç kablosu değil, anakarta da düzgün takamamış olabilirsinSelamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmadı
Bsstırcan kral ne sağı ne solu ya yarınlar yokmus gibi bastırSelamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmadı
Ekran kartını taktıktan sonra pcie kilitinin sola dogru kilitlendigine emin ol.Selamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmadı
Selamlar 5070 asus dual aldım sanırım güc kablosunu dogru takamıyorum ytden bsktım sağ sol falsnnysp diyo gene olmad
Aga simdide priz calısmıyo akım korumakı viko acaba pcye bisey olcaktıda priz infaz mı etti kendini birdaha deniyeyiömiEkran kartını taktıktan sonra pcie kilitinin sola dogru kilitlendigine emin ol.
Bir de gecen sunu farkettim. 4070 ti tuf du sanırım, hersey düzgün olmasina ragmen o kirmizi ışık yanıyordu. Power a basınca ışık söndü, pc açıldı görüntü verdi. Bilemiyorum Asus ta böyle birsey mi var
Ana prizde sıkıntı var mi yoksa uzatma mi çalışmıyorAga simdide priz calısmıyo akım korumakı viko acaba pcye bisey olcaktıda priz infaz mı etti kendini birdaha deniyeyiömi
Uzatma sigortayı attırmış suan xalısıyor prizi kullanayımmı bşrdaha viko siyah 6li simdilik evin ana prizinden denicemAna prizde sıkıntı var mi yoksa uzatma mi çalışmıyor
Eğer uzatmanın sigortayı attırdığından eminsen kullanma ama belki ana prizde bir sorun olabilir. Bir elektrikçiden destek al bu konularda riske girmeUzatma sigortayı attırmış suan xalısıyor prizi kullanayımmı bşrdaha viko siyah 6li simdilik evin ana prizinden denicem
Acmaktan korkuyırum yaEğer uzatmanın sigortayı attırdığından eminsen kullanma ama belki ana prizde bir sorun olabilir. Bir elektrikçiden destek al bu konularda riske girme
Biosta erp ready ayarını enabled yapip denese. Arkadasin dedigi gibi sönecek mi merak ediyorumAcmaktan korkuyırum ya