❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

satıcının urunlerı one cıkarılanlara cıkmaya başlayınca iptal etmeye başladı satıcının reklam amaçlı yaptıgını düşünüyorum 1 tllik urunler bittikce farklı urunlerden stok giriyorlardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bir telegram goruntusu daha
pmden tg kanalını atar msın

1782398056596.webp
kahreden haber geldi

2 ürün daha teslim aldım şimdi

urunu hala kargoda olan varsa geliyo kargo bilgisi olsun
Yok hocam direkt iptal geldi 2 tane ürün :( ihtiyacım vardı Mousepad aldım dedim fazla sipariş geçmeyeyim iptal olmasın belki kendileri de insaflı davranırlar dedim ama nafile

Hocam nasıl oluşturdunuz? Şikayet kısmına gelince eski siparişler gözüküyor bu sipariş gözükmüyor direkt. Amazonu çok kullanmadığım için bilgim yok.
Bende çıktı bilmiyorum

ya valla ayıptır. yine her ürün iptalinde olduğu gibi mağazayı şikayetler amazonu şikayetler thhler başlamış. zaten bi hata olmuş faydalanan faydalanmış. alan hayrını görsün güle güle kullansın. şikayet eden arkadaşların ellerine ulaşsaydı da şikayet edecekler miydi acaba? yapmayın etmeyin 1 tl için halden hale girmenin anlamı yok. ben de almak isterdim, olmadı sallayın gitsin

ya valla ayıptır. yine her ürün iptalinde olduğu gibi mağazayı şikayetler amazonu şikayetler thhler başlamış. zaten bi hata olmuş faydalanan faydalanmış. alan hayrını görsün güle güle kullansın. şikayet eden arkadaşların ellerine ulaşsaydı da şikayet edecekler miydi acaba? yapmayın etmeyin 1 tl için halden hale girmenin anlamı yok. ben de almak isterdim, olmadı sallayın gitsin
Hocam bu konuda hak vermiyorum üzgünüm, insanlar 1 TL için değil kendilerine verilmedikleri değer için şikayet ediyorlar bence, ben daha thh'ye başvuru yapmadım bu arada.

ist degilim maalesef ama sahibindene yuklerler akşama o kutu kutu alanlar orayı takip edin ucuzdan alırsınız
Nerede yaşıyorsunuz hocam

Reklam Amaçlı Paylaşım
bu 2 ürün mevcut elimde almak isteyen varsa pm den dönüş yapabilir.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-25 at 18.44.07.webp
    WhatsApp Image 2026-06-25 at 18.44.07.webp
    85 KB · Hit: 62
bu 2 ürün mevcut elimde almak isteyen varsa pm den dönüş yapabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri