Oktay TOPRAKLI
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
DDR4 olan her şey öyle hocam ne zamandır işlemci bakıyorumB550 DDR4 Anakart fiyatlarını namusu gibi koruyorlar arkadaş !
DDR4 olan her şey öyle hocam ne zamandır işlemci bakıyorumB550 DDR4 Anakart fiyatlarını namusu gibi koruyorlar arkadaş !
Senin anakartın AM4 soket. Bunlar AM5 hocam. Eğer işlemci ve ram de değişeceksen bunlara bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B850M TUF PLUS modelleri o fiyatlarda en iyisi hocam.
hocam değişmem gerekiyor mu sence anakartıSenin anakartın AM4 soket. Bunlar AM5 hocam. Eğer işlemci ve ram de değişeceksen bunlara bak.
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870E TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
o anakarttan burdaki anakartlara geçiş yapmamalısın senin için uygun değil
ben hic bakmadim beklki am4 de vardir diye sordum tesekkurler eyvSenin anakartın AM4 soket. Bunlar AM5 hocam. Eğer işlemci ve ram de değişeceksen bunlara bak.
teşekkür ederim hocam iyi akşamlarDeğiştirmeye gerek yok hocam iyi senin anakart.