Çözüldü✓ Havit Gamenote H2015 Pro Kulaklık İndirimi

Ben olsam uygulamayı hiç yüklemezdim. Mikrofon tuşuna iki kere basınca stereo ve special sounds tarzı şeylerde geçiyor. Stereo yeterli bence. Hiç uygulama yükleme gerek yok.
İade ettim cs2 de ayak sesi yakın sesi alamadim mağaza tekrar teşhir denicem bt baglicam dongle yok teşhirde bt bağlayinca mikofon 2 defa basinca bt mod degişiyormu denemek için gidicem sesin degiştimi anlicam yoksa kulaklık sesli bildirim varmi mod degişince

İade ettim cs2 de ayak sesi yakın sesi alamadim mağaza tekrar teşhir denicem bt baglicam dongle yok teşhirde bt bağlayinca mikofon 2 defa basinca bt mod degişiyormu denemek için gidicem sesin degiştimi anlicam yoksa kulaklık sesli bildirim varmi mod degişince
Açma tuşuna iki kere basmak modları değiştiriyor. Mod değişiminde sesli bildirim yapıyor.

Açma tuşuna iki kere basmak modları değiştiriyor. Mod değişiminde sesli bildirim yapıyor.
Bilemedim onu iade ettim cs2 de uzak mesafe sesi aldım ama yakın mesafedeki alamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bt ve dongle gecis yapiyor onu biliyom biri şey dedi mikrofon tusuna 2 defa basinca steao ve special gecis yapiyormuş

Bugüne kadar hep deri kullandım pek beni terletmiyor ve sesi daha iyi tutuyor dışarı vermiyor pek ama kumaş tam tersi sesi çok fazla dışarı veriyor
Samsunda yaşıyorum klimam yok ve en tepede yaşiyorum şuan nefes zor alincak hava samsun denizi yakınım nemle bilinir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri