45000 Lira Bütçe ile Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Genel olarak eşiminin kullanacağı arada da benim oyun oynayacağım bi laptop arıyorum. Laptobun kaba olmaması önemli. 45 bin lira bütçem var önerileriniz var mı acaba. https://amzn.eu/d/0fsxbkeE bu laptobu buldum ama loq serilerinde anakart problemi okudum birkaç yerde. Nasıldır acaba. Bir de sizin önerileriniz varsa bakmak isterim

Bir 5k daha çıkabilirseniz , 55.000 TL'den ASUS5K kuponu ile 50.000 TL'ye düşüyor sıcak fırsatlarda konusu da var . Fiyat performans olarak bu bütçede en iyi cihaz konumunda bence başka cihaz bakma bile . Attığın Lenovo Loq cihazdan da çok daha güçlü .

Özür dilerim belirtmeyi unuttum hocam kabaca söylemek gerekirse içinde güçlü grafik kartı olan oyuncu cihazları genelde hafif yada kibar değildir . Öyle ise ya ekran kartı gücü düşüktür yada çok pahalıdır. AAA oyunlar için harici ekran kartına ihtiyaç duyuyoruz . Basit fps oyunları ise genelde güçlü işlemcilerle oynanabilir grafik kartı olmadan . Her oyunu indirir oynarım diyorsan bunu almanız doğru . Ancak eşiniz sessiz çalışan ince ve hafif bir cihaz istiyorsa rahatça her yere götüreceği bu cihazlar doğru cihaz değil .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri