Bu Kasaya 3 Fanlı Kart Sığar mı?

5070 için bile sağlıklı değil o psu yetmez demiyorum watt hesabı yapan elemanlar gelmesin. Kasayla geldiyse iç bilesenlerden kısılmıştır zaten hatta 2 tane pci-e olduğunu bile düşünmüyorum almadan bi araştır.
Hocam 5070 alsam 2 ay falan idare etmez mi? Psu hakkında bilgi bulamadım sadece 650w 80 plus olduğunu yazmışlar. Markanın en kötü ürünü muhtemelen ama zamanında bize kakaladılar iyi marka diye :ROFLMAO:

O kasaya sahip misiniz? Sahip değilseniz almayın şaka gibi 1 tane ayakkabı anca sığar eni ne kadar kısaymış onun. Şöyle bişey almak varken;

Kasaya sahipseniz güç kaynağından bahsetmişsiniz besler mi diye. 5070 650w a çerez gibi gelecektir hiç merak etme. 650w fersah fersah yeter 5070 e. Bide tatlı bi undervolt yaparsın (0.975 0.950 voltaja) mis gibi olur. Undervolt yapmasan bile

3080 i 650w ile kullandım 1 sene sorun çıkmadı

O kasaya sahip misiniz? Sahip değilseniz almayın şaka gibi 1 tane ayakkabı anca sığar eni ne kadar kısaymış onun. Şöyle bişey almak varken;

Kasaya sahipseniz güç kaynağından bahsetmişsiniz besler mi diye. 5070 650w a çerez gibi gelecektir hiç merak etme. 650w fersah fersah yeter 5070 e. Bide tatlı bi undervolt yaparsın (0.975 0.950 voltaja) mis gibi olur. Undervolt yapmasan bile

hocam keşke sahip olmasam :ROFLMAO: watt olarak yeterli geliyormuş evet ama forumda bazı arkadaşlar o psuya emanet edilmez diyor bilemedim ne yapsam

hocam keşke sahip olmasam :ROFLMAO: watt olarak yeterli geliyormuş evet ama forumda bazı arkadaşlar o psuya emanet edilmez diyor bilemedim ne yapsam

Psu atx 3.0 pciexpress 5.0 veya 3.1/5.1 destekliyor mu? Destekliyorsa devamkee

Desteklemiyorsa evet öyle psuya standart bi psuya 5070 emanet edilmez

Psu atx 3.0 pciexpress 5.0 veya 3.1/5.1 destekliyor mu? Destekliyorsa devamkee

Desteklemiyorsa evet öyle psuya standart bi psuya 5070 emanet edilmez
destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim?
Linki bu kasanın. Psu ile ilgili detaya girmemişler hiçbir yerde artık nasıl bir şeyse

destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim?
Linki bu kasanın. Psu ile ilgili detaya girmemişler hiçbir yerde artık nasıl bir şeyse

Harbiden psuya dair hiçbir bilgi fotoğraf yok. Bu ne saçma iştir anlamadım. Psunun kutusu olduğundan bile şüpheliyim hahaha

Şimdi ben psuda öneremem ben çünkü psunun en pahalısını en kalitelisini aldım bu zamana kadar. 25 30 bin neyse bayılırım ben bi psuya tavsiye veremem şimdi. Bi psu en az 6-7 yıl güzel güzel çalışması gerektiğini düşünüyorum

Hocam psu için bütçen ne? Olmadı benim Seasonic 650w platinum psuyumu versem size uygun fiyata?

Harbiden psuya dair hiçbir bilgi fotoğraf yok. Bu ne saçma iştir anlamadım. Psunun kutusu olduğundan bile şüpheliyim hahaha

Şimdi ben psuda öneremem ben çünkü psunun en pahalısını en kalitelisini aldım bu zamana kadar. 25 30 bin neyse bayılırım ben bi psuya tavsiye veremem şimdi. Bi psu en az 6-7 yıl güzel güzel çalışması gerektiğini düşünüyorum

Hocam psu için bütçen ne? Olmadı benim Seasonic 650w platinum psuyumu versem size uygun fiyata?
Kutusu yoktu zaten hocam kasayla geldi direkt :ROFLMAO:
Bugün benim aklımda hiç psu değişmek gibi bir fikir yoktu şimdi yeniden bütçe ayarlamam gerekiyor ondan dolayı bilemiyorum ne kadar çıkar. Eğer alırsam 750w veya üzeri alırım ama öyle uçuk fiyatlara çıkamam yine

Öyle demeyin hocam 46 numara ayakkabı giriyor(denendi)

Geri