Bu Kasaya 3 Fanlı Kart Sığar mı?

RTX 5070 in hangi modelini alıcaksın?

Ölçüleri yazıyor zaten görsellerde. Alacağın kartın da boyutu yazar oradan kıyaslayacaksın.
radyatörlü radyatörsüz mevzusu ne oluyor tam anlamadım
Bunu düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTGP..._0?ie=UTF8&pd_rd_plhdr=t&aref=S48YTpGzH4&th=1
mm cinsinden uzunluğunu bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RTX 5070 in hangi modelini alıcaksın?
linkteki model hocam

Ekler

• görsel_2026-06-26_195223037.webp
    görsel_2026-06-26_195223037.webp
    11.4 KB · Hit: 19
Kasanın Dış İskeletini Bu Kasa İle Değiştirirsen Güzel Olurdu Fanlarını Şuanki Kasadaki Fanlar İle Değiştirirdin .

Zoko Amiral DK431

radyatörlü radyatörsüz mevzusu ne oluyor tam anlamadım
Bunu düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTGP..._0?ie=UTF8&pd_rd_plhdr=t&aref=S48YTpGzH4&th=1
mm cinsinden uzunluğunu bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

linkteki model hocam
Öne sıvı soğutma radyatörü takılı ve takılı olmayan hali. Sıvı soğutman yoksa seni ilgilendiren bir detay değil. Attığın kart ise sığar buna. Kasayı yeni alacaksan alma ama asla bu paraları etmez.

Öne sıvı soğutma radyatörü takılı ve takılı olmayan hali. Sıvı soğutman yoksa seni ilgilendiren bir detay değil. Attığın kart ise sığar buna. Kasayı yeni alacaksan alma ama asla bu paraları etmez.
Yeni Alacağını Zannetmiyorum Hocam Elindeki Üründür Bence Yeni Alacaksa Kattiyen Değmez Bu Fiyatlara Zaten Dediğiniz Gibi .

anladım hocam. Kasa önceden vardı 3 yıldır kullanıyorum kasayı.

teşekkürler hepinize. Şimdi 3 fanlı sığdığını öğrenince 9070xt alma fikri aklımı çelmeye başladı :ROFLMAO: Ama acaba attığım kasadaki psu yeterli gücü karşılar mı acaba ondan emin olamadım.
9070 XT İçin Yetersiz Kalabilir .

5070 için bile sağlıklı değil o psu yetmez demiyorum watt hesabı yapan elemanlar gelmesin. Kasayla geldiyse iç bilesenlerden kısılmıştır zaten hatta 2 tane pci-e olduğunu bile düşünmüyorum almadan bi araştır.

Geri