7500f 5060ti 16gb Darboğaz Yaparmı?

ASTrok

80+
Reaksiyon skoru
34
arkadaşlar bir oem paket buldum içinde 7500f 5060 ti 16gb var ve fiyatı makul geldi ama emin değilim işlemci konusunda olmaz diye düşünüyorum ama içimi rahtlatmak istiyorum ne dersiniz

arkadaşlar bir oem paket buldum içinde 7500f 5060 ti 16gb var ve fiyatı makul geldi ama emin değilim işlemci konusunda olmaz diye düşünüyorum ama içimi rahtlatmak istiyorum ne dersiniz
acemiyimi ama bence darboğaz yapmaz linki paylaşırsıan iy olur

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 1080p de yüksek ayarlarda bi sıkıntı yaşamadım darboğaz konusunda eğer işlemcinin yetersiz kalmasından korkuyorsan 2k monitör al öyle oyna.

Yapmaz çiçek gibi olur

Yapmaz. Çer çöp bir güç kaynağı yoktur inşallah.

oem paketlere güvenmiyorum bomba psu kullanarak sistemi çöp ediyor bir çoğu bu arada darboğaz yapmaz çok iyi ikili

Geri