- Reaksiyon skoru
- 2,730
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Geçen mağazada inceledim bu TV leri, görüntü kalitesi falan güzel duruyor ama bu paraları asla hak etmez benim gözümde.TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam iffalcon mu iyi tcl mi ve nedenİffalcon öneririm. Aynı cihaz daha f/p
Ben bunun tcl 55p8k sını 1 hafta önce 39 a aldım bu nasıl fırsat ürünü oluyorTCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 55C6K TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
VB sitesinden LG satın almıştım Ultra HD sonrasında araştırdım reddit yabancı yazarları araştırdım o modelle ilgili neler yazmışlar diye çok satılan bir model ama herkes yerin dibine gömmüş. Panelleri eski tip paneller olduğunu renk kalitesi çok kötü olduğunu falan markaya boşa para vermemek gerektiğini anlatmışlar. Ben aldığım modelden o kadar memnunum ki yurt dışında 1500€ ödeyip philips kullanan arkadaşım bile bunun ekran kalitesine bayıldı. 4K QLED videolarda harika iş başarıyor ve şuana kadar deneyimledim en iyi F/P ses sistemine sahip TV çünkü daha sesi 25'in üzerinde kullanmadım 100'e kadar çıkabiliyor. Muazzam ses kalitesi var ve amblight led alacaktım ekran parlaklığı o kadar iyi ki gerek dahi duymadım. Benim aldığım model bu: TCL 65C655 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TVGeçen mağazada inceledim bu TV leri, görüntü kalitesi falan güzel duruyor ama bu paraları asla hak etmez benim gözümde.