İşte olduktan sonra oyunlar ucuz gelmeye başlıyor. 4 saatlik buluşma 1000-1500'e patlarken 200 saat oynayacağın oyun da 3000 olunca koymuyorYok hocam da ne alaka konuyla![]()
İşte olduktan sonra oyunlar ucuz gelmeye başlıyor. 4 saatlik buluşma 1000-1500'e patlarken 200 saat oynayacağın oyun da 3000 olunca koymuyorYok hocam da ne alaka konuyla![]()
Hocam şuanda bile bana ama oyunlar çok pahalı gelmeye başladı birazdan konu açacağım zaten steam sepeti hakkında orada sizi etiketlerim yani yaz indirimi olmasına rağmen uçuklar fiyatlar yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum kiHiçbir oyun çıktığı fiyatıyla alınamıyor zaten. Ben çok nadiren ön siparişlerde ilk fiyattan alıyorum.
Çok doğru hocamİşte olduktan sonra oyunlar ucuz gelmeye başlıyor. 4 saatlik buluşma 1000-1500'e patlarken 200 saat oynayacağın oyun da 3000 olunca koymuyor![]()
Yok hocam oyun almayı düşünen hemen herkes yapıyorihtiyarlık alameti![]()
Hem evde mis gibi rahat rahat pc karşısında oyun da oynuyorsun bu haziran temmuz sıcaklarında ter içinde kalmaktan bin kat iyidir tabi denize gidiyorsan o ayrı mevzu bende gidicem Allahın izniyleBen tamamen sosyallik olarak dışarı çıktığımda 1 günlük harcadığım parayla kıyaslıyorum
Misal pcye gta 6 geldiğinde 4-5 gün dışarı çıkmazsam aynı paraya oyunu almış olurum üstüne oynarken evde geçireceğim günler kar kalıyor gibi görüyorum
İstanbul dayım burda denizlik çok işim yok da klimam var buz gibi oturuyorumHem evde mis gibi rahat rahat pc karşısında oyun da oynuyorsun bu haziran temmuz sıcaklarında ter içinde kalmaktan bin kat iyidir tabi denize gidiyorsan o ayrı mevzu bende gidicem Allahın izniyle
Aynen öyle kanka ya bende istanbuldayım bu arada denize yakın bir yerde oturuyorsan daha beter oluyor mesela ben bahçelievler oturuyorum leş gibi terliyorum yaİstanbul dayım burda denizlik çok işim yok da klimam var buz gibi oturuyorum
Şu havalarda dışarı çıkılmaz 2 adımda kan ter içinde bırakıyor adamı
Bu da mantıklıBende mesala bir öğün fast food yiyeceğime salam ekmek sandiviç yiyorum oyun almak için