Oyunlara Para Verirken Artık Gerçek Hayatla Kıyas Yapmaya Başlamak

Hiçbir oyun çıktığı fiyatıyla alınamıyor zaten. Ben çok nadiren ön siparişlerde ilk fiyattan alıyorum.
Hocam şuanda bile bana ama oyunlar çok pahalı gelmeye başladı birazdan konu açacağım zaten steam sepeti hakkında orada sizi etiketlerim yani yaz indirimi olmasına rağmen uçuklar fiyatlar yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte olduktan sonra oyunlar ucuz gelmeye başlıyor. 4 saatlik buluşma 1000-1500'e patlarken 200 saat oynayacağın oyun da 3000 olunca koymuyor 😂
Çok doğru hocam :)

Bir süredir aynı oyunları oynuyorum, 10 tane yeni oyun alana kadar elimdekileri satıp üstüne eklesem Am5 sistem toplanır

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
  • Muhteşem
Ben tamamen sosyallik olarak dışarı çıktığımda 1 günlük harcadığım parayla kıyaslıyorum
Misal pcye gta 6 geldiğinde 4-5 gün dışarı çıkmazsam aynı paraya oyunu almış olurum üstüne oynarken evde geçireceğim günler kar kalıyor gibi görüyorum

• Muhteşem
Ben tamamen sosyallik olarak dışarı çıktığımda 1 günlük harcadığım parayla kıyaslıyorum
Misal pcye gta 6 geldiğinde 4-5 gün dışarı çıkmazsam aynı paraya oyunu almış olurum üstüne oynarken evde geçireceğim günler kar kalıyor gibi görüyorum
Hem evde mis gibi rahat rahat pc karşısında oyun da oynuyorsun bu haziran temmuz sıcaklarında ter içinde kalmaktan bin kat iyidir tabi denize gidiyorsan o ayrı mevzu bende gidicem Allahın izniyle

Kıyaslıyorum ve oyunlar ucuz geliyor

Hem evde mis gibi rahat rahat pc karşısında oyun da oynuyorsun bu haziran temmuz sıcaklarında ter içinde kalmaktan bin kat iyidir tabi denize gidiyorsan o ayrı mevzu bende gidicem Allahın izniyle
İstanbul dayım burda denizlik çok işim yok da klimam var buz gibi oturuyorum
Şu havalarda dışarı çıkılmaz 2 adımda kan ter içinde bırakıyor adamı

• İnanılmaz
İstanbul dayım burda denizlik çok işim yok da klimam var buz gibi oturuyorum
Şu havalarda dışarı çıkılmaz 2 adımda kan ter içinde bırakıyor adamı
Aynen öyle kanka ya bende istanbuldayım bu arada denize yakın bir yerde oturuyorsan daha beter oluyor mesela ben bahçelievler oturuyorum leş gibi terliyorum ya :( hiç dışarı çıkasım da gelmiyor.

Bende mesala bir öğün fast food yiyeceğime salam ekmek sandiviç yiyorum oyun almak için
Bu da mantıklı
Orta okul lisedeyken okuldan yemeyip evden ekmek arası getiriyordum harçlıklarımdan para biriktirip kendime bir şeyler alayım diye seninki de o hesap bir şey çok güzel

Geri