Arkadaşlar Amazonda peşin fiyatına taksit imkanlarını gördüm ve https://www.amazon.com.tr/dp/B0GLNW...epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 Lenovo LOQ 15ARP10E modelini buldum sizce nasıl?
Keşke çıksada daha indirim yada kupon bulursam diye bakıyorum yani bu modeli dün gece Amazon'da 38.000 de satılırken gördümBütçe 50K'ya çıkabilirse yüzüne bile bakılmaz, 40K bütçede alınabilecek pek bir şey yok.
Hocam aldınız mı acaba aynı modeli abim icin düşünüyorum cok oyun oynayan birisi değil ama kronik anakart sorunlarından çekiniyorum. Aldiysanız fikrinizi almak isterim.Keşke çıksada daha indirim yada kupon bulursam diye bakıyorum yani bu modeli dün gece Amazon'da 38.000 de satılırken gördüm
Teşekkür ederim hocam, 9 taksit seçeneği var o da cazip geliyor. Abim dükkanda kullanacağı bir laptop arıyordu banada mantıklı geldi.65w yüksek olsaymis ekran kartı iyiymiş ama onun dışında güzel gibi parçalar bu fiyatlara 3050 felan uygun deniyordu bu daha iyi ama ekran kartı gücü var hafızayı saymıyorum cunku sonradan yükseltilebilir olduğu için bence alınabilecek bir laptop gibi duruyor taksitle alacaksanız iyi bir seçenek gibi
Yinede bir ayrı konu açın siz belki daha farklı modeler cikarTeşekkür ederim hocam, 9 taksit seçeneği var o da cazip geliyor. Abim dükkanda kullanacağı bir laptop arıyordu banada mantıklı geldi.
Yada farklı bilgileri olanYinede bir ayrı konu açın siz belki daha farklı modeler cikar
bunun oyuncu laptopi olmadigini belirtmekte fayda varEn son lenovoda karar kıldık hocam bütçeyi yükseltmeye gerek duymadı abim ki bencede ona yeterli olacaktır. Çok oyun oynayan birisi olmadığı içinde 65 watt 4050 ona sıkıntı yaratmayacak diye düşündüm. Gün içinde amazon üzerinden sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden.