kaan0513
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 574
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam piksel farkını ne yapacağız 1080p‘den 2Kye geçişte ki farktan daha çok 2k dan 4k ya geçişte piksel farkı var. Zaten sizim söylediğiniz durumla işler çözülseydi herkes 2k alır kimse 4k almazdı.Bence geçilmez dostum. Aynı monitöre sahibim. Samsung g6 oled 240hz.
Rx 9070xt kullanıyorum.
Amdde de Virtual Super Resolution var. Oyunları 2k dan 4k ya upscale ediyor. Gayet işimi görüyor ve görüntü kalitesi çok iyi oluyor.
Aynı zamanda en üst segment 4k oled tvlerden birine de sahibim. 4k ya upscale ettiğim görüntü ile çok ahım şahım yok televizyon arasında. Bence değmez.
Nvidiada amddeki Virtual Super Resolutionun muadili var onu deneyip oyunları pc de 4k oynayabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsung G6 OLED i çok uygun fiyata almıştım ama sert mat kaplamasından epey sıkıldım. O yüzden Glossy oled bakıyorum almışken de hem 4K hem de 32 inç monitör’e güncellemek istedim. Biraz da Amazon dokuz taksitle alınabilecek oledleri görünce değerlendirmek istedim. Performans olarak da çoğunlukla 60 80 Fps vereceğini düşünüyorum.Bence arada fiyat farkı üç beşten fazlaysa geçilmez. Bendede 2k oled var gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Elbet güzel gelir 4k ama hayatımı wow dedirtecek kadar değiştirmicek. İps oled farkı kadar olmayacak mesela. İnsan para harcamaya yer arıyor biraz bendede var o huy. Tut kendini derim. Oled olmasa yapış derimde bunun sonu yok hep daha iyisi var. Tüketim çılgınlığına gerek yok bence. Performans olayıda var. pixel olarak benimki ultrawide olduğundan 3k gibi bişey oluyor şuan rahat ama yer yer oyuna göre belli ediyor kendini. 4k zor
Bir de G6 oled için önereceğin ayarlar var mı?
Son düzenleme: