Onları atlamısım kusura bakmayıbArkadaş doğru söylüyor. Corsair dışında Arctic, Thermalright, Asus ROG Ryujin gibi gibi soğutmalar kullanışsız !
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sence bi tane patriot 10k ken corsair gskill tarzı daha pahalı chipler kafasın gore dağıtıyor ve işlemcine nekadar performans vercegş farklıÖncelikle corsair harici neredeyse kullanışsız demişsiniz Asus Rog var MSI, Thermaltake, Thermalright, Gigabyte, LianLi, Arctic bunlar hespi üst düzey soğurma sunan firmalar öncelikle bunu bir söyleyim. 2. olarak ramler kaliteli değilse söyle bakalım ram kalitesini ney belirliyor merak ettim 3. sü adamın amacı belki sadece oyun oynamak değil ve ya 1080p kow oyunculuk değil 2k da oynayacak belkide işlemci üzrindeki yükü çoğunlukkla alcak peki o zaman ne fark edecek x3d. Şöyle çok bilmiş insanlardan nefret ediyorum ya bir marka belkirtirler kafalarında diğer markaları yok sayalarlar hiçbir bilgi bilmezler bilgiler sunarlar. Hani birde diyor ya bir işe yaramaz baren deki biraz zayıf kalabilir felan ama hi demek o kadar iddialı ki ama boş iddia yani onu da söyleyim. Adamın belki Sk Hyniz A die çipli bir rame sahip ve ya M die onuda biliyor musun mesela ? . Veya bu çiplere sahip herhangi bir ram markasının (Patrioti Corsair, Gskill) göre aynıya yakın performans verdiğinde bildiğini sanmıyorum sadece değişen şeyin soğutma çözümlerinin olduğunu da ve ya tasarımsal değişiklik olduğunu da bildiğini sanmıyorum.