1BYPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 132
Soldaki sistem 29k sağdaki 28Arkadaşım için PC bakıyoruz arkadaşlar laptopta karar kıldı ve 30k verebilirim dedi bunları buldum sizce nasıl eğer bir sorunu varsa nasıl anlayabiliriz yarın gidip bakacağız.
25ede böyle bir şey varArkadaşım için PC bakıyoruz arkadaşlar laptopta karar kıldı ve 30k verebilirim dedi bunları buldum sizce nasıl eğer bir sorunu varsa nasıl anlayabiliriz yarın gidip bakacağız.
Test edeceksinBizde öyle düşünüyoruz ama sorunu var mı yok mu bilmiyorum
2 el laptop sıkıntı çünkü kronik sorunlu olabilir, bence sıfır masaüstlerine dönSoldaki sistem 29k sağdaki 28
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
25ede böyle bir şey var
sifir masaustude sikintili psu bozuk gelebilir bence ps5 e don2 el laptop sıkıntı çünkü kronik sorunlu olabilir, bence sıfır masaüstlerine dön
psu niye bozuk gelsinsifir masaustude sikintili psu bozuk gelebilir bence ps5 e don
her sey ihtimal dahilinde hocam olabilirpsu niye bozuk gelsin
Ben ddr5 4060 lı Asus Tuf ı 30k ya satarım diyodum, bunlar bu kadar ediyor mu ya, garantili falan mı?Arkadaşım için PC bakıyoruz arkadaşlar laptopta karar kıldı ve 30k verebilirim dedi bunları buldum sizce nasıl eğer bir sorunu varsa nasıl anlayabiliriz yarın gidip bakacağız.