Oyun oynuyorum zaten sorun vardı çözdüm şimdi bu çıktı neden olduğunu bilmiyorum iki ekranım var yanda dızı ızlıyorum ana ekranda oyun oynuyorum ve bı anda bip sesi geliyor ekran gidiyor pc açık kalıyor sorun neden olabilir şimdiden teşekkür ederim
Amd ryzen 5 3500x amd rx5500xt 8x8 16gb ram sorun olurken ekran kartının termal macununu + full pc temizliği yaptık ve sorun bir süre çözülmüş gibiydi tekrar başladı pc açılırken ekran gelmiyor psu olacağını sanmıyorum gpu ile ram problemi olduğunu düşünüyorumSistemin bir bileşeni(gpu,cpu,ram) korumaya alıyor olabilir. Bu olayın yaşandığı senaryoda bileşenlerin anlık istatistikleri ne durumda ? PSU sorunu da olabilir. Bileşenlerin neler ? Bilgi paylaşmazsan koklayarak mı anlayacağız sorunu ?
Hacı sen nerden biliyonAmd ryzen 5 3500x amd rx5500xt 8x8 16gb ram sorun olurken ekran kartının termal macununu + full pc temizliği yaptık ve sorun bir süre çözülmüş gibiydi tekrar başladı pc açılırken ekran gelmiyor psu olacağını sanmıyorum gpu ile ram problemi olduğunu düşünüyorumH
Hacı sen nerden biliyon