afkhoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
- Bütçe
- 45000
45 bin bütçem var sıfırda cok uygun bisey bulamadim
Bu sistem nasıldır alınır mi alınmaz mı
gayet iyi bu bütçede
45 bin bütçem var sıfırda cok uygun bisey bulamadim
Bu sistem nasıldır alınır mi alınmaz mı
yani satan kişide haklı bu fiyata alınır 44 e al geç derim testlerini yap44 son olur diyor
Ne gibi bir şüphe adam test edemezsin felan mı diyorPeki şüphelenecek derecede ucuz mu
fiziksel olarak bi bak kasada çatlak herhangi bi sorun varmı psu güç kablosunuda kontrol et direkt sistemi çalıştırsan sorun olup olmadığını anlarsın zaten cpu-z memtest furmark gibi parça bileşenlerini test eden programları yükle YouTubeda nasıl yapılacağına bakabilirsinTestleri nasıl yapayim bunu da cok bilmiyorum yt den videosu veya kisaca siz anlatırsıaniz cok sevinirim
adamın aciliyeti var yüksek ihtimalle test imkanı veriyor çünkü şüphelenilecek bir şey yokPeki şüphelenecek derecede ucuz mu
Ne gibi bir şüphe adam test edemezsin felan mı diyor
Her biri ayrı bileşen testi icin galibafiziksel olarak bi bak kasada çatlak herhangi bi sorun varmı psu güç kablosunuda kontrol et direkt sistemi çalıştırsan sorun olup olmadığını anlarsın zaten cpu-z memtest furmark gibi parça bileşenlerini test eden programları yükle YouTubeda nasıl yapılacağına bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adamın aciliyeti var yüksek ihtimalle test imkanı veriyor çünkü şüphelenilecek bir şey yok
Test yapabilirsin istediğin gibi sorun yok diyorSuphelenilecek bir durum yok bence de test imkani da veriyorsa mis gibi
Furmark yaparsın. occt stabil testi yaparsin her sey cikar zaten orada sorun vs ekstra ssd sağlığına felan bakarsin kac gun calistigi orada yaziyor geneldeHer biri ayrı bileşen testi icin galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Test yapabilirsin istediğin gibi sorun yok diyor