Öneri SSD İçin Dramli mi Dramsiz mi

grøven

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
11000
Butcem 11 bin tl. E-spor ve rekabetci oyun ağırlıklı sistem topluyorum Ssdyi dramli 1 tb mi dramsiz 2 tb olarak mı secmeliyim?

Link 1
Link 2

dramsiz 2tb. sadece oyun oynuyorsan farketmen imkansız

oyun odaklı kullanacaksanız ve şu dönemdeki faiş fiyatlar nedeniyle dram olayına takılmayın derim. okuma yazması güzel olabilecek en ucuz f/p ssd alıp geçin.

Oyun içinse 2 tb olanı dramsiz olan seçilir. 1 tb her ne kadar samsung ta olsa 1 tb için 10 k lar gereksiz fazla.
Ben o parayı 2 tb olana veririm . Günlük kullanım için dram olayına pahalıya geliyorsa çok takılmayın, indirim varsa dramli alın.

2 tb ın daha ucuzları varsa ondan al. Gen4 e ile gerek yok. Tabi tercih meselesi

Oyun için Gen 4 dramsiz kioxia nin SSD leri olutor 2 TB 15k bandında gaming gecesi indirimi ile de 14. E düşüyor bütçen el veriyorsa tavsiye ederim okuma yazma senin için oyuna giriş servere bağlanma hızını rust gibi oyunlarda yada hayatta kalma oyunlarına ark gibi büyük dosyaların yüklenme hızlarını etkiliyor soğutma iyi ıse dram olmamasını çok hissetmezsin Samsung un SSD leri dramli lakin iş için küçük GB de büyük obje dosya gibi işlerde dram fark yaratıyor sadece oyun icjn okuma yazması orta bir SSD işini görür oyuna girişteki hız benim için önemli değil beklerim diyorsan okuma yazması düşük gen 3 daha çok f/p olan SSD alabilirsin 2tb

Geri