RTX 5060 Pny Alınır mı?

Hypnoss53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Bu fiyat aralığında amzon satıcılı ekran kartı arıyorum. AMD kartlar var fakat yıllardır AMD ile uğraştığım için almaya yanaşmıyorum. PNY marka kartlar nasıldır? Uzun ömürlülük, soğutma performansı vs pişman eder mi?
5060

Soğutması falan yeterli diye biliyorum ama bu fiyatlara sanki asusun bir modeli de satılıyordu ben mi yanlış gördüm acaba akakcede. O daha sessiz çalışıyordu. Amd ile ben de uğraşıyorum rx 580 var kırıp Atacam artık mavi ekran siyah ekran pc kapanıp açılıyor bir aydır kafayı yedi bilgisayar ben de almayı düşünüyorum 5060 a geçeceğim ama msı modelini düşünüyorum ben.

Soğutması falan yeterli diye biliyorum ama bu fiyatlara sanki asusun bir modeli de satılıyordu ben mi yanlış gördüm acaba akakcede. O daha sessiz çalışıyordu. Amd ile ben de uğraşıyorum rx 580 var kırıp Atacam artık mavi ekran siyah ekran pc kapanıp açılıyor bir aydır kafayı yedi bilgisayar ben de almayı düşünüyorum 5060 a geçeceğim ama msı modelini düşünüyorum ben.
Hocam benim için satıcı önemli. İadelerde vs amazon sıfır sıkıntı çıkarıyor. MSİ gibi seçenekler var fakat ben satıcıdan dolayı PNY almaya daha yakınım şuanlık. Performans, uzun ömürlülük, soğutma gibi önemli konularda sorunu yoksa

hocam mesela bi ekran kartın farklı modelleri soğutma ve sesi etkiliyor mu çok? örneğin atıyorum, x marka 1500 rpm daha sessiz çalısıyor y marka 1800rpm çalısıyor falan oluyor mu

hocam mesela bi ekran kartın farklı modelleri soğutma ve sesi etkiliyor mu çok? örneğin atıyorum, x marka 1500 rpm daha sessiz çalısıyor y marka 1800rpm çalısıyor falan oluyor mu
Evet oluyor o yüzden zaten kaliteli markalar tercih ediliyor. msı modeli pny ye göre daha sessizdir. Ama fan ayarlarını yapmayı biliyorsanız veya yapay zekaya sorarak yapabilirsiniz. gereksiz fan açmasının önüne geçer, bu da sesi azaltır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim için satıcı önemli. İadelerde vs amazon sıfır sıkıntı çıkarıyor. MSİ gibi seçenekler var fakat ben satıcıdan dolayı PNY almaya daha yakınım şuanlık. Performans, uzun ömürlülük, soğutma gibi önemli konularda sorunu yoksa
Niye iade etmeyi düşünüyorsun ki ben de zamanında aldım bir çok arkadaşım da aldı internet üzerinden ve ikinci elden hiç bir sorun yaşamadık çok şükür. Tabi olmayacağı anlamına gelmez ama güvenilir sitelerden alırsanız sorun yaşamazsınız.

Geri