RTX 5070 Ti mı Yoksa RX 9070 XT mi

Diğer konular haricinde am5 şu ram konusunu bir türlü çözemedi çok yüksek hızlı ramler hala stabil performans veremiyor ne yazık ki. Hala en stabil hali 6000 mhz cl30. Ram slot sayısı artması bile kararlılığı bozuyor en sağlıklısı çift slot 6000 mhz biraz da şanslıysan çift slot 6400 mhz olarak deneyebilirsin.

doğru diyorsunuz saolun peki bu ssd işini ne yapıcam okuma yazması çok dert değil ama 2 tb lazım 8k ya 7 k bir 2 tb alsam sizce mantıklı mı
Yani ben alırdım hocam depolamaya parayı vermek lazım kafan rahat olmadığı sürece insan boşlukta oluyor birde ben sürekli oyun silip yüklemeyi sevmiyorum sana kalmış orası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4k kullanır hocam neden kullanmasın
mfg kullanır 4kda daha rahat oynar ileride 6080e yükseltir belki 7000 serisini de bekler
5080e yükseltmek mantıksız
Yükseltmek mantıklı yada mantıksız bence çok net konuşmak yanlış olur 5070ti tam performans 2K kartı 4k ile kullanıldığında tabii ki oyun oynayabilir full ayarlarda çoğu zaman ama bazı oyunlarda yeterli FPS görmüyor özellikle RT ile kullanacaksa 4K da oyun kolu ile oynanacaksa MFG kullanilabilir bazen ama bahsettiğim durumlarda saçma olur gecikmeyi arttıran bir teknoloji base fps değerleriniz en az 60 olmadığı sürece frame gen kullanırsanız gecikme değerleriniz rahatsiz edecek seviyede olur. Bu bence kullanıcının ne kadar keyifli oyun oynama isteğine ve mükemmel oyun görüşüne kalmış bazısı olur 4kda rt pt herşeyi fullemek ister bazısı olur 4k da ayarlari mediuma çekince okey bu iyi oldu der 🙂

Yani ben alırdım hocam depolamaya parayı vermek lazım kafan rahat olmadığı sürece insan boşlukta oluyor birde ben sürekli oyun silip yüklemeyi sevmiyorum sana kalmış orası

Yükseltmek mantıklı yada mantıksız bence çok net konuşmak yanlış olur 5070ti tam performans 2K kartı 4k ile kullanıldığında tabii ki oyun oynayabilir full ayarlarda çoğu zaman ama bazı oyunlarda yeterli FPS görmüyor özellikle RT ile kullanacaksa 4K da oyun kolu ile oynanacaksa MFG kullanilabilir bazen ama bahsettiğim durumlarda saçma olur gecikmeyi arttıran bir teknoloji base fps değerleriniz en az 60 olmadığı sürece frame gen kullanırsanız gecikme değerleriniz rahatsiz edecek seviyede olur. Bu bence kullanıcının ne kadar keyifli oyun oynama isteğine ve mükemmel oyun görüşüne kalmış bazısı olur 4kda rt pt herşeyi fullemek ister bazısı olur 4k da ayarlari mediuma çekince okey bu iyi oldu der 🙂
6000 serisinin çıkması uzun sürecek mi ne kadar değer olucak almaya fikrim yok ama super serileri çıkarsa 5080 süper fiyatları her zamanki Türkiye koşullarında firlamazsa vram için alınabilir 4kda 16GB yetersiz kaldığı oluyor

Son düzenleme:
tamam ya beyler galiba 9070xt alıcam sonraya belki işler iyi yoludna giderse çekerim 5090 yada 6000 serisi hakkındaki haberlere göre bekletirim diğer parçalar güzel olsunda

tamam ya beyler galiba 9070xt alıcam sonraya belki işler iyi yoludna giderse çekerim 5090 yada 6000 serisi hakkındaki haberlere göre bekletirim diğer parçalar güzel olsunda
Hayırlı olsun şimdiden hocam bende ekran kartını 9070xt ye yükseltmeyi düşünüyorum darısı bize artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,821
Üyeler
199,227
Son üye
Ramazan dalli

Geri