- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani saf sadece kasa 125 130 fln150K bütçe varsa direkt 5080 topla.
yani saf sadece kasa 125 130 fln150K bütçe varsa direkt 5080 topla.
60k ya 5080 düşüyor vatanda 5070 ti ı 55 56 k gibi bi fiyata alıcaksanız 5080 bakın derimbeyler geminiye dedim adam akıllı yaz bida diye o yüzden ctrlv olarak gözüküyor biraz arapça yazmışımda kusura bakmayın.
130 indirim kovalarsan yeterli bir bütçe 5080 için.yani saf sadece kasa 125 130 fln
beyler geminiye dedim adam akıllı yaz bida diye o yüzden ctrlv olarak gözüküyor biraz arapça yazmışımda kusura bakmayın.
Yani ben alırdım hocam depolamaya parayı vermek lazım kafan rahat olmadığı sürece insan boşlukta oluyor birde ben sürekli oyun silip yüklemeyi sevmiyorum sana kalmış orasıdoğru diyorsunuz saolun peki bu ssd işini ne yapıcam okuma yazması çok dert değil ama 2 tb lazım 8k ya 7 k bir 2 tb alsam sizce mantıklı mı
Yükseltmek mantıklı yada mantıksız bence çok net konuşmak yanlış olur 5070ti tam performans 2K kartı 4k ile kullanıldığında tabii ki oyun oynayabilir full ayarlarda çoğu zaman ama bazı oyunlarda yeterli FPS görmüyor özellikle RT ile kullanacaksa 4K da oyun kolu ile oynanacaksa MFG kullanilabilir bazen ama bahsettiğim durumlarda saçma olur gecikmeyi arttıran bir teknoloji base fps değerleriniz en az 60 olmadığı sürece frame gen kullanırsanız gecikme değerleriniz rahatsiz edecek seviyede olur. Bu bence kullanıcının ne kadar keyifli oyun oynama isteğine ve mükemmel oyun görüşüne kalmış bazısı olur 4kda rt pt herşeyi fullemek ister bazısı olur 4k da ayarlari mediuma çekince okey bu iyi oldu der4k kullanır hocam neden kullanmasın
mfg kullanır 4kda daha rahat oynar ileride 6080e yükseltir belki 7000 serisini de bekler
5080e yükseltmek mantıksız
6000 serisinin çıkması uzun sürecek mi ne kadar değer olucak almaya fikrim yok ama super serileri çıkarsa 5080 süper fiyatları her zamanki Türkiye koşullarında firlamazsa vram için alınabilir 4kda 16GB yetersiz kaldığı oluyorYani ben alırdım hocam depolamaya parayı vermek lazım kafan rahat olmadığı sürece insan boşlukta oluyor birde ben sürekli oyun silip yüklemeyi sevmiyorum sana kalmış orası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yükseltmek mantıklı yada mantıksız bence çok net konuşmak yanlış olur 5070ti tam performans 2K kartı 4k ile kullanıldığında tabii ki oyun oynayabilir full ayarlarda çoğu zaman ama bazı oyunlarda yeterli FPS görmüyor özellikle RT ile kullanacaksa 4K da oyun kolu ile oynanacaksa MFG kullanilabilir bazen ama bahsettiğim durumlarda saçma olur gecikmeyi arttıran bir teknoloji base fps değerleriniz en az 60 olmadığı sürece frame gen kullanırsanız gecikme değerleriniz rahatsiz edecek seviyede olur. Bu bence kullanıcının ne kadar keyifli oyun oynama isteğine ve mükemmel oyun görüşüne kalmış bazısı olur 4kda rt pt herşeyi fullemek ister bazısı olur 4k da ayarlari mediuma çekince okey bu iyi oldu der![]()
Hayırlı olsun şimdiden hocam bende ekran kartını 9070xt ye yükseltmeyi düşünüyorum darısı bize artıktamam ya beyler galiba 9070xt alıcam sonraya belki işler iyi yoludna giderse çekerim 5090 yada 6000 serisi hakkındaki haberlere göre bekletirim diğer parçalar güzel olsunda
inşallah kral saolHayırlı olsun şimdiden hocam bende ekran kartını 9070xt ye yükseltmeyi düşünüyorum darısı bize artık