karakartal
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
netflix 4k üyeliği aldım monitörüm 4k bir kaç senedir kullanıyorum ama dizi vs açarken 4k oynatmıyor nasıl çözebilirim yapay zekaya da sordum dediği her şeyi yaptım düzelmedi
bildiğim kadarıyla netflixte 4k alsan bile ayar yapamiyorsun öyle ve her film 4k değil herkes öyle kullanamiyor 4k . birkac reelstada görmüştüm bununetflix 4k üyeliği aldım monitörüm 4k bir kaç senedir kullanıyorum ama dizi vs açarken 4k oynatmıyor nasıl çözebilirim yapay zekaya da sordum dediği her şeyi yaptım düzelmedi
Kullandığın tarayıcı Netflix 4K uyumlu mu?netflix 4k üyeliği aldım monitörüm 4k bir kaç senedir kullanıyorum ama dizi vs açarken 4k oynatmıyor nasıl çözebilirim yapay zekaya da sordum dediği her şeyi yaptım düzelmedi
Çoğu içerikte 4K ya çıkıyor onda sorun yaşamadım ama bitrate düşük.bildiğim kadarıyla netflixte 4k alsan bile ayar yapamiyorsun öyle ve her film 4k değil herkes öyle kullanamiyor 4k . birkac reelstada görmüştüm bunu
tarayıcıdan da uygulamadan da denedim aynıKullandığın tarayıcı Netflix 4K uyumlu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu içerikte 4K ya çıkıyor onda sorun yaşamadım ama bitrate düşük.
izlemek istediğim dizileri araştırdım özellikle 4k destekliyor mu diye destekliyorbildiğim kadarıyla netflixte 4k alsan bile ayar yapamiyorsun öyle ve her film 4k değil herkes öyle kullanamiyor 4k . birkac reelstada görmüştüm bunu
tarayıcı ve uygulamadan denedim olmuyoredge tek 4k veren browser, yada storeden app dene
işlemci i5 11400f burada i7 üstü diyor ondan mı acaba ve windows 11 diyor bende 10 varNetflix'i Windows bilgisayarınızda veya tabletinizde kullanma
Netflix’i Windows’ta nasıl kullanacağınızı öğrenin. Bu makale, tarayıcılar ve uygulama için kurulum adımlarının yanı sıra Microsoft Edge ve Windows 10 veya sonraki sürümlerde Ultra HD ve HDR gereksinimlerini de içerir.help.netflix.com
burada yazılı gereksinimleri sağlıyor musunuz kontrol ettiniz mi?
windows 10 var ve i5 11400f var acaba işlemci kaynaklı mı windows 11 yapsam da düzelir miŞimdi bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama çok saçma gelebilir.
Birkaç tane güya 4k sağladığını söyleyen eklenti var edge için, hepsi dümen.
Aynı şekilde işte Edge kullan onda DRM var cart curt diyorlar, kullansan bile 4k ibaresi gözükmüyor. Aynı şekilde CTRL + Shift + ALT + D yapıyorsun izleme sırasında bitrate aynı kalıyor 1080 bitrate'i.
Yok işte telemetry sil, cache temizle, DDU yap, Windows için HVEC yükle vs. hepsi dümen.
Tek çözümü söylüyorum. Bende işe yarayan buydu.
Format atman gerekiyor. Windows 10'dan 11'e geçerken clean install attım ve ancak o zaman düzelmişti. Disney + , Prime, Netflix hepsine 4K ibaresi o zaman gelmişti.
Bazılarında format sonrası da düzelmemiş ama internette biraz gezin, diğer opsiyonları dene. Düzelmezse çözüm format olduğunu düşünüyorum.
Windows 11 gerekli yazıyor zaten orda arkadaş atmış yukarıdaişlemci i5 11400f burada i7 üstü diyor ondan mı acaba ve windows 11 diyor bende 10 var
windows 10 var ve i5 11400f var acaba işlemci kaynaklı mı windows 11 yapsam da düzelir mi
he işte bitrate düşük olunca da anlami kalmiyor isterse 16k versin . bu firmalar ne şerefli firmalar ne de verdiğiniz üyelik paralarını hakeden firmalar , bunlardan üyelik alacağınıza kaçak izleyin derimKullandığın tarayıcı Netflix 4K uyumlu mu?
Çoğu içerikte 4K ya çıkıyor onda sorun yaşamadım ama bitrate düşük.
Ya aslında DRM olayı Windows 10'da da var ve zamanında çok fazla erişebilen olmuş Windows 10'da iken. Ben daha desteği kesmedikleri zaman denedim her yolu, olmadı. Marifet formattaymış. Artık eski yüklememde neyi kapattıysam veya silip değiştiysem ondan dolayı izleyemiyordum.Windows 11 gerekli yazıyor zaten orda arkadaş atmış yukarıda
O evet Netflix'in adiliği. Gidin Plex veya Jellyfin kurun indirip oradan izleyin daha güzel gözüküyor. Birçoğunda yaşadım onu. Birkaç Netflix Original dışında hepsinin bitrate yerlerde.he işte bitrate düşük olunca da anlami kalmiyor isterse 16k versin . bu firmalar ne şerefli firmalar ne de verdiğiniz üyelik paralarını hakeden firmalar , bunlardan üyelik alacağınıza kaçak izleyin derim