Game İn Game Dream Kasa Alınır mı?

Reaksiyon skoru
126
Bütçe
5
Bu kasa kalitesi nasıldır görüntüsü boyutu hoşuma gitti hava akışı nasıl olur 7 fan ile ? Kullanan var mı pwm fan mı sorunu vs var mı pek yorum yok.

2. Bu var nasıldır bilmiyorum

Bu kasa kalitesi nasıldır görüntüsü boyutu hoşuma gitti hava akışı nasıl olur 7 fan ile ? Kullanan var mı pwm fan mı sorunu vs var mı pek yorum yok.

2. Bu var nasıldır bilmiyorum

buradan almanı tavsiye ederim 200tl 200tl dir

dream modeli çok sevildi nedense sorunsuz tam bir f/p seri oldu kumandalı kontrolculu 7 fanlı bir kasanın bu seviyelerde fiyatı olması cok şaşırtıcı

fason kasalara bu kadar verilmez bence, 7 fan diyorsun da fan kalitesi ne durumda belli değil. bu fiyata belki biraz üstüne zaten bilindik markalar alınabiliyor, alınmaz yani.

fason kasalara bu kadar verilmez bence, 7 fan diyorsun da fan kalitesi ne durumda belli değil. bu fiyata belki biraz üstüne zaten bilindik markalar alınabiliyor, alınmaz yani.
Katılıyorum bende bir ara baya yükselmiştim bu kasalara sonra düşündüm dedim bunlara 3000-4000 vereceğine 300-500 daha ekle lian li vector v100r var msi m100r var hem bilindik hem daha kaliteli

ATX anakart desteklemiyor ama ben hep mATX kullandım mesela, benim gibiler için bu model de mantıklı.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunun beyazı gelirse ben de düşebilirim ama;

Bana kalırsa yanlış yönlendirme yapıyorsunuz markacılık çatısı altında adama matx kasa öneriyorsunuz attıgı 2 kasa da atx boyutta geniş kasa rampageyi kullanmadım bilmem de zokonun urunleri genel olarak begeniliyor 3000-3500 bandında alınabilecek f/p nadir kasalardan. Arkadaşlar soracaktır nereden biliyorsun usta diye sattık arkadaşlar toplayıp sattık ayrıyetten subelerinden gidip alıp sattık. Yerli markaları yabana atmaya hiç gerek yok özenerek yapıyorlar işlerini

Bana kalırsa yanlış yönlendirme yapıyorsunuz markacılık çatısı altında adama matx kasa öneriyorsunuz attıgı 2 kasa da atx boyutta geniş kasa rampageyi kullanmadım bilmem de zokonun urunleri genel olarak begeniliyor 3000-3500 bandında alınabilecek f/p nadir kasalardan. Arkadaşlar soracaktır nereden biliyorsun usta diye sattık arkadaşlar toplayıp sattık ayrıyetten subelerinden gidip alıp sattık. Yerli markaları yabana atmaya hiç gerek yok özenerek yapıyorlar işlerini
markacılıkla alakası yok. çok az para ekleyerek aerocool, msi, lian li gibi markalar alabilecekken niye mahalle bilgisayarcısından kasa alsın? hiçbir anlamı yok

markacılıkla alakası yok. çok az para ekleyerek aerocool, msi, lian li gibi markalar alabilecekken niye mahalle bilgisayarcısından kasa alsın? hiçbir anlamı yok
Dediğin kasalar aynı siklette değil ki fiyat olarak aynı sadece 7 fanlı atx modelleri ne kadar dediğin markaların aynı fan modeliyle gidip de matx kasa öneriyorsun mahalle bilgisayarcısı dediğin adamlar 1800 e 5 fanlı kasa satıyor senin attıklarına denk.

Alınabilir. Zoko Melody kullanıyorum 4 yıl oldu sorun yaşamadım.

Geri