Çözüldü✓ Anakartı Kaça Satmalıyım?

qutalbin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Elimde msi b650m gaming plus wifi anakart var ve atx bi anakarta geçtiğimden satacağım, ne kadardan ilana koymalıyım?

21 ay garantisi var, 1 aya yakın kullandım ve hiçbir sorunu yok.

5500-5200 e gider hocam Temizse bir problemi yoksa

Deneyebilirsin hocam ama genelde anakartlar sıfır tercih ediliyor o yüzden yavaş satılabilir.
Acelem yok zaten, duruma göre düşürürüm fiyatını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler cevaplarınız için.

Hiçbir problemi yok ama 5200 biraz düşük değil mi? Aklımda 6000 civarı vardı ama çok mu olur?
Yani ortalama 5200-5500 gider anlamında 6000 koyun minimum 5200 a verirsiniz gibi düşünün

Bide Msi anakartlar çok tercih edilmiyor bence birazdaha ucuza koyulabilir

İlanını ihtiyacım olmadığı halde görüntüledim param güvendeyi kaldır
İstanbul içinde yaşamadığımdan elden veremeyeceğim için o şekilde koymuştum. Kaldırmanın bi faydası var mı?

hocam vatan bilgisayar ya da diğer siteler anakartlarda şu anda çok büyük indirimler yapıyorlar foruma ne zaman girsem denk geliyorum muhakkak. biraz araştıran kişi senin ürününü satın almaz. facebook grubunda muhabbetim olan bir kişi neredeyse 1 senedir aynı ürünü 6500 tl ye satmaya çalışıyor. Param güvende işine gelirsek birisi satın alır sen kargoya verirsin alan kişi iade talebi oluşturur sonra ne gelecek diye oturur beklersin. binlerce şikayeti okursan tahmin etmek de zor değil.

hocam vatan bilgisayar ya da diğer siteler anakartlarda şu anda çok büyük indirimler yapıyorlar foruma ne zaman girsem denk geliyorum muhakkak. biraz araştıran kişi senin ürününü satın almaz. facebook grubunda muhabbetim olan bir kişi neredeyse 1 senedir aynı ürünü 6500 tl ye satmaya çalışıyor. Param güvende işine gelirsek birisi satın alır sen kargoya verirsin alan kişi iade talebi oluşturur sonra ne gelecek diye oturur beklersin. binlerce şikayeti okursan tahmin etmek de zor değil.
Param güvendeyi kapatmaya çalıştığımda kargo ile gönderme seçeneğide kapanıyor otomatik olarak. Kargoya kendim verebilirim ama ödemeyi nasıl alacağım bu durumda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,594
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri