Wraith X Mousepadimin Dikişleri mi Açılmış?

ReyKaan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba.Otururken mousepadimin biraz garip duruşunu fark ettim.Diğer yerlere göre farklıydı ve fark ettim.İadelik bi durum mu? Benle mi alakalı? Hiç farketmemiştim alalı 14 günüde geçti.Zaten iade politikaları ve teknik servisleri sıkıntılı.Sank dünde farketmiştim ama bu kadar fazla değildi.Bende konu açıyım dedim.

Ekler

• 1000065405.webp
    1000065405.webp
    683.7 KB · Hit: 34
  • 1000065404.webp
    1000065404.webp
    573.9 KB · Hit: 31
  • 1000065403.webp
    1000065403.webp
    634.6 KB · Hit: 29
  • 1000065402.webp
    1000065402.webp
    475.7 KB · Hit: 31
Dikişi yok ki açılsın, dikişsiz mouse padlerde bu sorunlar normal. Ama çok kısa sürede olmuş, destekleri ile iletişime geçin.

Ayrıca ileride değiştireceğiniz zaman kenar dikişli mouse pad alın. Bu tarz ürünlere para verilmez bence.

Merhaba.Otururken mousepadimin biraz garip duruşunu fark ettim.Diğer yerlere göre farklıydı ve fark ettim.İadelik bi durum mu? Benle mi alakalı? Hiç farketmemiştim alalı 14 günüde geçti.Zaten iade politikaları ve teknik servisleri sıkıntılı.Sank dünde farketmiştim ama bu kadar fazla değildi.Bende konu açıyım dedim.
Yapışkanı kalkmış muhtemelen genelde yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar dikişsiz olanları sanırım. Eski logitech mousepadim vardı o da köşelerden yavaş yavaş açılmıştı bu şekilde. Arkadaşın da dediği gibi değiştirdiğiniz zaman dikişli olmasına dikkat edin.

Yapışkanı kalkmış muhtemelen genelde yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar dikişsiz olanları sanırım. Eski logitech mousepadim vardı o da köşelerden yavaş yavaş açılmıştı bu şekilde. Arkadaşın da dediği gibi değiştirdiğiniz zaman dikişli olmasına dikkat edin.
Peki bu yapışkan normal yapışkanlardan mı özel yapışkanlardan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dikişi yok ki açılsın, dikişsiz mouse padlerde bu sorunlar normal. Ama çok kısa sürede olmuş, destekleri ile iletişime geçin.

Ayrıca ileride değiştireceğiniz zaman kenar dikişli mouse pad alın. Bu tarz ürünlere para verilmez bence.
Teşekkürler.Dikişli hangi mousepadi önerirsiniz? Zaten değiştirirsem seneye değiştiririm.

ATK, Wraith, Kensei veya KlasseGear dikişli ₺1000-2000 arası mouse padleri gayet iyiler. Kendi kullanımınıza ve tasarıma göre tercih edin. Ben sadece speed yüzey önermem, hybrid veya control daha iyi oluyor.

Peki bu yapışkan normal yapışkanlardan mı özel yapışkanlardan mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.Dikişli hangi mousepadi önerirsiniz? Zaten değiştirirsem seneye değiştiririm.
Her marka için değişiyordur bence o yüzden bilemiyorum. Ben normal düz yapıştırıcı kullanmıştım ama biraz fazla sıktığım için kabarıklık oluşmuştu. Çok açılmadığı sürece ellemenizi önermem yüzeye zarar verebilirsiniz. 1 sene daha kullanacaksanız o tarafa dikkat ederek kullanın bence daha çok açılmasın.

Geri