MorSilikon
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Alınız Hocam o da iyi bir model 8k hz desteği varAula V9 Pro, n11'de 2030 TL'ye geliyor, uygunsa alınabilir.
Alınız Hocam o da iyi bir model 8k hz desteği varAula V9 Pro, n11'de 2030 TL'ye geliyor, uygunsa alınabilir.
Katılıyorum.Bende A9 Pro kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim Allah'ın izniyle yakın bir zamanda göreceğimide düşünmüyorum.Hafifliği ve şarj süresi gerçekten iddialı verdiği performansa bakılınca.Rengine takılmazsanız ATK A9 Plus bu bütçede en ideal seçenek.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Bütçe biraz artarsa veya N11 kuponu ile de ₺2000 civarına Aula V9 PRO var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Meşhur scroll kronik sorunlu fare. Razer'dan oyuncu ekipmanı alınmaz kusura bakmayın. Batılı marka seçecekseniz daha iyi rakipleri var.
8K Hz farede çok da önemli değil. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor bile.Alınız Hocam o da iyi bir model 8k hz desteği var
PAW3370 le 3395inj farkını çok hisseder miyiz8K Hz farede çok da önemli değil. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor bile.
Önemli olan sensör 3395 üstü FPS için ideal.
MCU güç tüketimini azalttığından, çevre birimlerinde yaşanacak elektrik sıkıntılarına faydası var. Pili de az tüketiyor, o yüzden genelde ucuz ürünler daha çok pil ekliyorlar, çünkü kullandıkları MCU daha çok pil tüketiyor. Atıyorum ₺3500 MCU 5415L olan bir fare ile giriş seviyesindeki bir farenin 300 MAh'ı aynı tüketmiyor. Yani düşük üründeki 800 MAh ile pahalı üründeki 300 MAh aynı hatta 300 MAh daha uzun ömürlü olabiliyor.
Switch kalitesi tıklama ömrünü belirtiyor. Genelde sol ve sağ tıklar yüksek oluyor, yan tuşlarda 5 milyon ömürlük ürünler oluyor.
Tekerleklerin TTC Gold falan olması toz kaçması veya bu tekerleğin atlama, gıcırdama gibi şeyleri de önlüyor gibi gibi farklılıklar var.
Hz farede de klavyede de en gereksiz şey. 240 Hz üstünde 8K Hz önerilir ve CPU'ya yük bindirir, akıcılık fark edilmesi de genelde masaüstünde anlaşılıyor. Oyunda anlaşılmıyor. Kısaca ürün alırken veya birine önerirken, en son 8K Hz düşünün. 8K RGB veya 540 Hz gibi pazarlama hamlesi.
Şu ana kadar 3311, 3950 sensörlü fareler kullandım. Bunların arasında net fark var. FPS oynarken 3311 180 dönerken falan takılmalar veya HS atman gerekeyen yavaş hareketlerde farenin titremesi yaşanıyor. Bu sorunlar 3395 ve üstünde olmuyor. Ama ara ürünlerde nasıldır bilmiyorum, denemedim. IPS ve MotionSync farkı olduğundan açıkçası 3370 ürün almak yerine 3995 almak daha mantıklı. Sektörde de 3370 çok az ürün var. Elinizde varsa ve 3311 yaşadığım sorunları yaşamıyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz.PAW3370 le 3395inj farkını çok hisseder miyiz
xm1r mouse var 1 yıldan daha fazla sürtedir kullanıyorum çok memnunum ama kablolu ve kablosuza geçmek daha büyük bir konfor yaratacağı için geçmek ne kadar mantıklı onu düşünüyorumŞu ana kadar 3311, 3950 sensörlü fareler kullandım. Bunların arasında net fark var. FPS oynarken 3311 180 dönerken falan takılmalar veya HS atman gerekeyen yavaş hareketlerde farenin titremesi yaşanıyor. Bu sorunlar 3395 ve üstünde olmuyor. Ama ara ürünlerde nasıldır bilmiyorum, denemedim. IPS ve MotionSync farkı olduğundan açıkçası 3370 ürün almak yerine 3995 almak daha mantıklı. Sektörde de 3370 çok az ürün var. Elinizde varsa ve 3311 yaşadığım sorunları yaşamıyorsanız kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kabaca 3395 ve üstünde takılmalar olmaz, CS2 veya Valorant gibi oyunlarda, mouse pad de aşırı dandik değilse fareyi kafaya tutarken zorluk yaşamazsınız. Normalde ucuz farelerde siz sağa veya sola çevirseniz de eliniz titrer veya bir miktar sensörden dolayı daha fazla kayar ve o tak tak hsleri atmanız zorlaşır.
Alıntıyı görüntüle
Kablosuz mouse kullanınca, kabloluya küfürler yağdıracaksın o kadar konforlu.xm1r mouse var 1 yıldan daha fazla sürtedir kullanıyorum çok memnunum ama kablolu ve kablosuza geçmek daha büyük bir konfor yaratacağı için geçmek ne kadar mantıklı onu düşünüyorum
Aula v9 Pro alınır mi bu fiyata 2030tl başka ne onerirsin8K Hz farede çok da önemli değil. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor bile.
Önemli olan sensör 3395 üstü FPS için ideal.
MCU güç tüketimini azalttığından, çevre birimlerinde yaşanacak elektrik sıkıntılarına faydası var. Pili de az tüketiyor, o yüzden genelde ucuz ürünler daha çok pil ekliyorlar, çünkü kullandıkları MCU daha çok pil tüketiyor. Atıyorum ₺3500 MCU 5415L olan bir fare ile giriş seviyesindeki bir farenin 300 MAh'ı aynı tüketmiyor. Yani düşük üründeki 800 MAh ile pahalı üründeki 300 MAh aynı hatta 300 MAh daha uzun ömürlü olabiliyor.
Switch kalitesi tıklama ömrünü belirtiyor. Genelde sol ve sağ tıklar yüksek oluyor, yan tuşlarda 5 milyon ömürlük ürünler oluyor.
Tekerleklerin TTC Gold falan olması toz kaçması veya bu tekerleğin atlama, gıcırdama gibi şeyleri de önlüyor gibi gibi farklılıklar var.
Hz farede de klavyede de en gereksiz şey. 240 Hz üstünde 8K Hz önerilir ve CPU'ya yük bindirir, akıcılık fark edilmesi de genelde masaüstünde anlaşılıyor. Oyunda anlaşılmıyor. Kısaca ürün alırken veya birine önerirken, en son 8K Hz düşünün. 8K RGB veya 540 Hz gibi pazarlama hamlesi.
Evet alınır bu fiyata o tarz ürünü bulman zor. Bütçen artmıyorsa al geç.Aula v9 Pro alınır mi bu fiyata 2030tl başka ne onerirsin
Kral ben genelde 800 dpi oynuyorum, 8k hz destekliyor demişsin ya, 8k destekleyince daha mı iyi oluyor? Bilmedigimden soruyorum, yakın zamanda bende yeni mouse klavye almayı düşünüyorum.![]()
Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Bu arada buda olabilir 8k hz destekliyo kral haberin olsun 8k dongle la beraber geliyor
Daha iyi ms süreleri ve daha doğru döndürme açıları hocam şöyle örnek vereyim birkere 8000hz nin daha iyi tepkime süresi olduğu var ekstra olarakKral ben genelde 800 dpi oynuyorum, 8k hz destekliyor demişsin ya, 8k destekleyince daha mı iyi oluyor? Bilmedigimden soruyorum, yakın zamanda bende yeni mouse klavye almayı düşünüyorum.
Anladım çok teşekkürler. Bunu öğrenmem iyi oldu mutlaka aklımda olacak. Kral bir de ben bugüne kadar hep kablolu kulaklı mouse klavye kullandım. Anakartım bu Asrock X870 Pro RS Wi-Fi kablosuz klavye mouse alsam oyunlarda kopma vb olur mu? Almak istiyorum ama bu kopma korkusundan bir türlü cesaret edemedim.Daha iyi ms süreleri ve daha doğru döndürme açıları hocam şöyle örnek vereyim birkere 8000hz nin daha iyi tepkime süresi olduğu var ekstra olarak
1000hz mousela örneğin kolunu 6cm sağa çevirdin 7cm olarak algılar yani yaklaşık dereceler şeklinde okur 8000hz çok daha yaklaşık örnek yine 6cm sağa çevirdin mouse u 1000hz 7cm olarak çevirdin algılarken 8000hz 6.10cm gibisinden okur hocam oda sensör ve hz ile ilgisi var henüz teknoloji tam anlamıyla okuyacak şekilde gelişmedi ama bu mouse iyi
Hocam mouse konusunda kablosuz gelişmiş Planda Kulaklık konusunda kulaklıktan kulaklığa değişir ama klavyede en gelişmişi kabloludur gecikme olarakAnladım çok teşekkürler. Bunu öğrenmem iyi oldu mutlaka aklımda olacak. Kral bir de ben bugüne kadar hep kablolu kulaklı mouse klavye kullandım. Anakartım bu Asrock X870 Pro RS Wi-Fi kablosuz klavye mouse alsam oyunlarda kopma vb olur mu? Almak istiyorum ama bu kopma korkusundan bir türlü cesaret edemedim.