50.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selamlar. Başlıkta da belirttiğim üzere 50.000 TL bütçem var. Şimdiden belirteyim; en fazla çıkabileceğim tutar yaklaşık 51.500 TL civarı olabilir. Bu nedenle bana "biraz daha bütçeni artırırsan şunu alabilirsin." gibi önerilerde bulunmayın. Bunu önceden bildiğim için özellikle belirtmek istedim.
Aslında TUF modelleri de iyi görünüyor; ancak 51 bin TL bütçede genellikle RTX 5050'li modeller bulunuyor. GameGaraj ise sanki çok iyi bir soğutma sistemine sahipmiş gibi fiyatlarını artırmış; örneğin Trendyol üzerinden fiyatı 55 bin TL'ye çıkmış durumda.
LOQ cihazların kronik bir sorunu olup olmadığını da tam olarak bilmiyorum. Bu arada, laptop ve masaüstü sistemler konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim. Kesin olarak laptop alacağımı da belirtmek isterim.
Bilgi sahibi olan herkes çekinmeden görüşlerini paylaşsın. Çünkü cevaplarınıza gerçekten ihtiyacım v
ar.

almanin tek mantikli oldugu secenek bu, ister 2 bin tl daha ekle butcene (9 taksit var pesin fiyatina bu arada) istersende ucuzlamasi umidiyle bekle
butceni astigini anlayabiliyorum ama bundan baska herhangi bir cihazi 51 bine aldiginda arada 15-20 bin liralik fark varmiscasina kalite ve performans kaybediceksin. Yerinde olsam bunu alamiyosam hic almazdim bu butceye, gider 2. el alirdim cok daha ucuza
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada da var
farkli saticilarda da var

Son düzenleme:
almanin tek mantikli oldugu secenek bu, ister 2 bin tl daha ekle butcene (9 taksit var pesin fiyatina bu arada) istersende ucuzlamasi umidiyle bekle
butceni astigini anlayabiliyorum ama bundan baska herhangi bir cihazi 51 bine aldiginda arada 15-20 bin liralik fark varmiscasina kalite ve performans kaybediceksin. Yerinde olsam bunu alamiyosam hic almazdim bu butceye, gider 2. el alirdim cok daha ucuza
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada da var
farkli saticilarda da var
Cihaza baktım hocam, yine de araştırmaya devam edeceğim. Birçok forumda da genelde bu cihazı öneriyorlar. Lenovo LOQ RTX 5060 modelleri de önerildi ama bilemiyorum. Her ne kadar LOQ'un RTX 5000 serisi modellerinde sorun olmadığını söyleseler de içimde hâlâ bir korku var, ne yalan söyleyeyim. Düşünsene, oyun oynarken bir anda kapanıyor; düşünmesi bile insanın canını sıkıyor.

Bu cihazı beğendim. Eğer bütçem yeterse büyük ihtimalle bunu alacağım. Çok teşekkür ederim bu arada. Bu kadar hızlı cevap geleceğini hiç beklemiyordum. :)

loq un bu fiyata yeni nesil islemcili bir modeli yok, 13.nesil intel i5 li modelleri var
islemci cok eski kaliyor 2026 ortasinda satin alinabilecek bir laptop icin.
Ayrica anakart yanma problemi varmi yokmu bende emin olmamak ile beraber ben satin almak istemezdim sahsen sirf o riskten kaynakli olarak bile.

loq un bu fiyata yeni nesil islemcili bir modeli yok, 13.nesil intel i5 li modelleri var
islemci cok eski kaliyor 2026 ortasinda satin alinabilecek bir laptop icin.
Ayrica anakart yanma problemi varmi yokmu bende emin olmamak ile beraber ben satin almak istemezdim sahsen sirf o riskten kaynakli olarak bile.
Ben de seninle aynı düşünüyorum hocam. Tamam, 50 bin TL laptop almak için öyle devasa bir bütçe değil ama alınacaksa da mümkün olduğunca risksiz bir model alınmalı. Sonuçta kimse servistekilerle arkadaş olmak istemez. Ben bütçemi biraz daha yükseltebilirsem ilk önceliğim bu cihazı almak olacak.

Dediğin gibi ASUS gerçekten çok başka. Son 2 nesildir oldukça iyi işler çıkarıyor. Malzeme kalitesinden işlemcisine, ekranından genel kullanıcı deneyimine kadar birçok konuda önde görünüyor. Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsa diyorum ama GameGaraj Slayer bile 54 bin TL olmuşken ASUS'un bu fiyatların altına inmesi pek mümkün görünmüyor.

Ben de sonuçta verdiğim paranın karşılığını alamazsam pişman olmak istemiyorum. Sonuçta bu bir gaming cihazı ve performans benim için çok önemli. Açıkçası 50 serileri de içime tam sinmiyor. En iyisi biraz daha ekleyip bunu almak gibi duruyor.

game garaj slayer da tongfong uretimi bir cihaz aslinda basarili bir model. Asusu da gereksiz yuceltmeye gerek yok. Laptoplar model bazli degerlendirilmesi gereken cihazlar, markalarin pek bir anlami yok hangi laptop modelinin iyi/kotu olduguna gelince. Markalar sadece satis sonrasi destek konusunda fark yaratiyor. Asusunda bu alanda pek iyi olduguna sahit olmadim. Ancak sana gonderdigim cihaz basarili bir model.
Ayriyetten risksiz bir model alma konusundada sana katiliyorum, her zaman en iyi islemci/ekran karti en iyi laptop anlamina gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,657
Üyeler
198,609
Son üye
deykinggg
Geri