Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Reaksiyon skoru
17
Oled monitör kullanacağım ama hangisini almalıyım, fiyat max 27k, özellikleri neredeyse birebir aynı ama gerçekten kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim

bu LG modeli

bu Asus modeli

Oled monitör kullanacağım ama hangisini almalıyım, fiyat max 27k, özellikleri neredeyse birebir aynı ama gerçekten kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim

bu LG modeli

bu Asus modeli
https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html bunu deneyimledim tavsiye ederim

hocam videolardan baktım ama diyorlarki bu markanın oled panellerinde morumsu bir renk varmış
ögrenci inidirimi ile 17k ye aldım morumsu renk olayını bilmiyorum ama ilk başlarda gözü aşırı yoruyor parlaklıgı sonuna kadar kısıyorum 2 hafta felan alıştım ben

ögrenci inidirimi ile 17k ye aldım morumsu renk olayını bilmiyorum ama ilk başlarda gözü aşırı yoruyor parlaklıgı sonuna kadar kısıyorum 2 hafta felan alıştım ben
mesela bu asusta oled koruma özelliği varmış, bir sensör varmış monitör açıkken biryere gittiğin zaman otomatik kapanıyor ve yanık oluşmasından koruyor, baya kararsız kaldım

Geri