Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 1099tl

Reaksiyon skoru
33
pilli mouse

Sepette kuponu aktif edin
Aerox 3 wireless diye okudum heyecandan kartı arıyordum. Oysa ki değilmiş...

2-3 senedir kullanıyorum, Bluetooth kullanınca pili iyi gidiyor da wireless kullanınca ki oyunlarda falan hep wireless kullanılıyor pili sömürüyor resmen. Şarjlı pil vardı evde de onu kullanıyorum yoksa sürekli pil istiyor. Alanlar ona göre alsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: qeys
Pİli içiyor resmen. Ağır bir mouse ve bazen bağlantı sorunları çıkarıyor. Evde yedek olarak duruyor ama 2026 yılında alınmasını pek tavsiye etmem açıkçası.

200 saat demiş, aslında çok değil kalem pilli 2.4ghz için normal diyebiliriz, şarjlı pil alırsanız 2li faydası olur, ztn fiyatı artmıs bitmiş bile.

Pil dayandıramazsınız bu modele. Pili içiyor resmen. Elden cikarmistim hemen. Berbat
Redditte birisi bana pili çok iyi gidiyor kullanıyorum falan dedi de acaba sonraki üretimlerde o sorunu gidermiş olabilirler mi? Gen2 bu model çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim mindirim kalmamış ortada bu arada.

Redditte birisi bana pili çok iyi gidiyor kullanıyorum falan dedi de acaba sonraki üretimlerde o sorunu gidermiş olabilirler mi? Gen2 bu model çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim mindirim kalmamış ortada bu arada.
Guvenmiyorum steelseriese. Onceki modele 400saat yazmıştı paşalar 125hzde hersey kapalı 400 saatmiş. Ama bunu söylerler mi tabi ki hayır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,549
Üyeler
198,790
Son üye
Shuras

Geri