❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Gece yarısı sipariş oluşturmuşsun, gece 4,5'te otomatik iptal gelsin diyorsun. Yani çok ilginç kafalar. Şöyle bilgili gibi konuşuyorsun ya, sensin :) Bende hata kusura bakma hatalı fiyatlı bir fritöz için bu kadar uğraşan birisine laf anlatıyorum, kendimden özür diliyorum. Anlayana 1 cümle yeter, anlamayana bir kütüphane bile boşa gider. Kimse THH'ye hiçbir zaman gitmeyin demiyor, gitmeninde adabı var deniyor. Sen her fiyat hatalı ürünü kaçırınca elin ayağın titriyor THH'ye veriyorsun anladığım kadarıyla. Bu ülke ne suçluları dışarı saldı ve salıyor oda hukuk buda hukuk. Hukuktaki açıkların izin vermesi bunun doğru olduğunu göstermiyor. Bu mantıkla ben birilerine zarar vereyim, milletin malınıda çalayım sağlam avukatlarım var aradan yol alayım bu beni suçsuz yapar. Önemi olan insanın kendi vicdani iç hukukudur. Hukuk dediğin şey insanlar tarafından oluşturulmuş bir düzen Tanrı oluşturmadı bunu kusursuz olamaz. Buda "anlayana" çok şey ifade ederde senin hiç anlayacağını zannetmiyorum. Bu benim son yazımdı, zaten söyleyeceğim herşeyi söyledim tekrara ve vakit israfına gerek yok. Söylediğin şeylerdede hatalar varda hiç düzeltip kendimi yoramayacağım ben daha konuya bakmıyorum bilgin olsun.
aynını incehesap ram muhabbetinde de yaptılar bunlar böyle çok takma

32 sayfa yazık be en az altı ay daha yaşlanda buna dahil olanlar bu sıkıntıya dahil olanlar

Bu sabah aradılar açamadım sonra aradığım siparişimiz hazırlanıyor dediler inşallah iptal gelmez lcd monitör kullanıyorum 18.5”
IMG_2337.webp

Sana kötü bi haberim var …

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,975
Son üye
Berkant07

Geri