Arkadaşlar neyi nereye koysam bir türlü karar veremedim. Estetik dizayn yaratma konusunda pek yetenekli değilim. Göze hoş gelecek şekilde nasıl bir düzenleme yapabilirim bu masada ?
Ekler
Son düzenleme:
Güldürdünüz hocam. Çok teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle. Fakat bana niyeyse bir şeyler ters geliyor. Tam olarak içime sinmeyen bazı şeyler var. Ama onları tespit edemiyorum kendi içimde. O yüzden sormak istedim. Siz bu şekilde iyi diyorsunuz sanırım. Yani şunu şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir nokta varmıydı ?Benim masa Arap saçı gibi olduğu için mi bilmiyorum ama çok hoşuma gitti burası
Bence masa çok sade olduğu için sizin hoşunuza gitmiyor gibi USB şeritlerle masa altı iyileştirilebilir benim sadece arkadaki monitör ve kasanın solda olması tadımı kaçırdı ayrıca monitör arkası duvara neon şerit set yapabilirsin çok hoş duruyorGüldürdünüz hocam. Çok teşekkür ederim yorumunuz için öncelikle. Fakat bana niyeyse bir şeyler ters geliyor. Tam olarak içime sinmeyen bazı şeyler var. Ama onları tespit edemiyorum kendi içimde. O yüzden sormak istedim. Siz bu şekilde iyi diyorsunuz sanırım. Yani şunu şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir nokta varmıydı ?
Bence sistemin çok güzel ve temiz görünüyor fazla bir şey yapmaya gerek yok. Fakat birkaç değişiklik şart öncelikle kasayı masanın sağ tarafına cam sana bakacak şekilde yerleştir. Kablolar vs arkada kalır göze batmaz. Üstteki figürler baya güzel onlar aynı şekilde üstte kalabilir veya kasanın önüne dizebilirsin. Sarkan çiçeği arka taraf öne yakın konumlandırırsan süper olur yandan tek bir kablo bile görünmez. Monitör konumların çok kötü zaten 2 tane monitör kolun var büyük monitörü tam göz hizana ortala diğerini sol tarafına kasanın şimdiki konumuna dik bir şekilde yerleştir. Bunları yaparsan klasik bir görüntü ve aynı zamanda çok temiz bir görüntü kazanırsın. Saksıdaki çiçekleride kasanın önüne veya sola dikey koyacağın monitörün yanına koyabilirsin. Şu sağdaki figürde boşta kalıyor onuda bana yolla HFLSNAÇDNS şaka şaka onuda göz zevkine göre bir köşeye yerleştirebilirsin.Arkadaşlar neyi nereye koysam bir türlü karar veremedim. Estetik dizayn yaratma konusunda pek yetenekli değilim. Göze hoş gelecek şekilde nasıl bir düzenleme yapabilirim bu masada ? Mesela şu gördüğünüz kasayı masamın sol tarafında çapraz şekilde koydum fakat sanki bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi geliyor. Bunu sağa falan mı almalıyım bilemedim. Onun dışındaki çiçekler figürler falan nasıl konulursa daha iyi durur sizce ? fikirlerinizi merakla bekliyorum. saolun şimdiden.
Bence masa çok sade olduğu için sizin hoşunuza gitmiyor gibi USB şeritlerle masa altı iyileştirilebilir benim sadece arkadaki monitör ve kasanın solda olması tadımı kaçırdı ayrıca monitör arkası duvara neon şerit set yapabilirsin çok hoş duruyor
Bence sistemin çok güzel ve temiz görünüyor fazla bir şey yapmaya gerek yok. Fakat birkaç değişiklik şart öncelikle kasayı masanın sağ tarafına cam sana bakacak şekilde yerleştir. Kablolar vs arkada kalır göze batmaz. Üstteki figürler baya güzel onlar aynı şekilde üstte kalabilir veya kasanın önüne dizebilirsin. Sarkan çiçeği arka taraf öne yakın konumlandırırsan süper olur yandan tek bir kablo bile görünmez. Monitör konumların çok kötü zaten 2 tane monitör kolun var büyük monitörü tam göz hizana ortala diğerini sol tarafına kasanın şimdiki konumuna dik bir şekilde yerleştir. Bunları yaparsan klasik bir görüntü ve aynı zamanda çok temiz bir görüntü kazanırsın. Saksıdaki çiçekleride kasanın önüne veya sola dikey koyacağın monitörün yanına koyabilirsin. Şu sağdaki figürde boşta kalıyor onuda bana yolla HFLSNAÇDNS şaka şaka onuda göz zevkine göre bir köşeye yerleştirebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak şunu söylemek istiyorum kasanızın fanları argbdir diye düşünüyorum. Tüm fanları beyaz renk yaparsanız süper görünür hem siyah kasada beyaz kendini belli ediyor hemde masanız beyaz olduğu için güzel bir kombo olabilir.
@ic3peak işlem sonunda tüm forum camiası olarak bir foto bekleriz
Bence sistemin çok güzel ve temiz görünüyor fazla bir şey yapmaya gerek yok. Fakat birkaç değişiklik şart öncelikle kasayı masanın sağ tarafına cam sana bakacak şekilde yerleştir. Kablolar vs arkada kalır göze batmaz. Üstteki figürler baya güzel onlar aynı şekilde üstte kalabilir veya kasanın önüne dizebilirsin. Sarkan çiçeği arka taraf öne yakın konumlandırırsan süper olur yandan tek bir kablo bile görünmez. Monitör konumların çok kötü zaten 2 tane monitör kolun var büyük monitörü tam göz hizana ortala diğerini sol tarafına kasanın şimdiki konumuna dik bir şekilde yerleştir. Bunları yaparsan klasik bir görüntü ve aynı zamanda çok temiz bir görüntü kazanırsın. Saksıdaki çiçekleride kasanın önüne veya sola dikey koyacağın monitörün yanına koyabilirsin. Şu sağdaki figürde boşta kalıyor onuda bana yolla HFLSNAÇDNS şaka şaka onuda göz zevkine göre bir köşeye yerleştirebilirsin.
Ek olarak şunu söylemek istiyorum kasanızın fanları argbdir diye düşünüyorum. Tüm fanları beyaz renk yaparsanız süper görünür hem siyah kasada beyaz kendini belli ediyor hemde masanız beyaz olduğu için güzel bir kombo olabilir.
@ic3peak işlem sonunda tüm forum camiası olarak bir foto bekleriz
Bence masa çok sade olduğu için sizin hoşunuza gitmiyor gibi USB şeritlerle masa altı iyileştirilebilir benim sadece arkadaki monitör ve kasanın solda olması tadımı kaçırdı ayrıca monitör arkası duvara neon şerit set yapabilirsin çok hoş duruyor
Ooyyy olay budur. Dik monitörün kolu biraz garip durmuş ama olsun.Böyle bir şey çıktı meydanaVar mı daha değiştirilmesi gereken bir yer
Dik monitörün kolu için şöyle bir şey yapılabilir, o dik monitörü biraz daha sola alırsam eğer kolu monitör arkasında gizleyebilirim aslında bir bakayim ona.Ooyyy olay budur. Dik monitörün kolu biraz garip durmuş ama olsun.
Bu arada kasanızın içinde anakartın üstünde biraz boşluk var oraya thermalright markasının ekranlarından alıp montajlayabilseniz kasanın havası değişir. Tabi oraya sığarsa.
Hocam klavye ışıklı da fotoda pek çıkmamış. wooting 80 HE kullanıyorumIşıklı mışıklı bir klavye lazım buraya
Ona buradan bir şey demek doğru olmaz deneme yanılma ile gizlerseniz süper olur.Dik monitörün kolu için şöyle bir şey yapılabilir, o dik monitörü biraz daha sola alırsam eğer kolu monitör arkasında gizleyebilirim aslında bir bakayim ona.
Ben şu ürünü kastetmiştim fakat alacaksanız iyi araştırıp alın sonra sığmazsa oraya bana sövmeyinkasa içindeki anakart üstündeki boşluk benim de biraz gözüme batıyor. düşünüyordum öyle bir şeyler. var mı öneriniz hocam ? link falan yani.