Hepsiburada'dan Gelen Ölü Pikselli 2k Monitör Değişime Gönderilir mi?

Hepsiburada amazon gibi firmalar alıcılarını üzmüyorlar bu konularda. Amazon dan monitör alıp 150 saat kullanıp iade etmiş kişiler var. Daha önce de hepsiburada siparişlerimde iphone 16 pro almıştım fazla ısınma olduğundan 12. gün iade edip. Tekar sipariş verdim sıkıntısız.
Hocam peki diyelim ürün gene sorunlu geldi, iade talebimi kabul ederler mi gönderirsem, ondan bilerek fazla para verdim resmi satıcıdan almak için. Ne düşünüyorsunuz dediğim hakkında.

Hocam peki diyelim ürün gene sorunlu geldi, iade talebimi kabul ederler mi gönderirsem, ondan bilerek fazla para verdim resmi satıcıdan almak için. Ne düşünüyorsunuz dediğim hakkında.
TCL 55" TV aldım 2 kez ölü pikselden dolayı iade ettim 3. de düzgünü gelmişti. Sıkıntı yaratacaklarını sanmam. Keyfi değil kusurdan dolayı iade ediyorsun sonuçta.

TCL 55" TV aldım 2 kez ölü pikselden dolayı iade ettim 3. de düzgünü gelmişti. Sıkıntı yaratacaklarını sanmam. Keyfi değil kusurdan dolayı iade ediyorsun sonuçta.
Hocam geldi gene atıyorum testleri size yeni monitör alttan çok böyle sanki bir şey delik açılmış oradan vuruyor gibi bir bakar mısınız ipslerin doğasından mı yoksa harbi ürün problemli mi
1783079688498.webp

IPS monitörlerde genelde ışık süzmesi oluyor ama biraz da şans işi. Daha önceden dell monitör almıştım baya ışık süzmesi var diye DOA raporu alıp değiştirtmiştim firmaya yeni gelende de vardı ama çok hafifti
Hocam geldi gene atıyorum testleri size yeni monitör alttan çok böyle sanki bir şey delik açılmış oradan vuruyor gibi bir bakar mısınız ipslerin doğasından mı yoksa harbi ürün problemli miAlıntıyı görüntüle

Hocam geldi gene atıyorum testleri size yeni monitör alttan çok böyle sanki bir şey delik açılmış oradan vuruyor gibi bir bakar mısınız ipslerin doğasından mı yoksa harbi ürün problemli miAlıntıyı görüntüle
İPS monitorlerin hepsinde az cok var. Değiştirsen yeni gelen monitörde daha fazlada olabilir daha azda olabilir. Model icinde bile değişiyor. Aşırı değilse böyle kullanmaya mecbursun.
Yoksa oled alman lazım

İlk attığım eski son attığım yeni hocam.
1783080335518.webp
1783080343875.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İPS monitorlerin hepsinde az cok var. Değiştirsen yeni gelen monitörde daha fazlada olabilir daha azda olabilir. Model icinde bile değişiyor. Aşırı değilse böyle kullanmaya mecbursun.
Yoksa oled alman lazım
ya 1080p monitörde böyle sarılık yok o kafamı karıştırıyor bir bakın yeni fotoğraflar attım hocam, 1080p monitör de del 2524h bu da o 1080p monitörün 280hz olanın ışık sızma testi.
1783080428005.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 adet gene ölü piksel öncekinde de ölü piksel vardı 2 adet :D
1783080819226.webp
1783080827642.webp

Son düzenleme:
3 adet varmış sonradan kontrol ettiğimde 1 adet daha çıktı ben hiç uğraşamam hiçte umrumda değil direk kargoyu koydum hadi iademi kabul etmesinler ağızlarından burunlarından getiririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,743
Üyeler
199,218
Son üye
Kinqlao'S

Geri