jyprein
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
2.5-3Yıllardır evde duruyordu CD yeri çalışmayı bırakmıştı tamamen bozuldu mu bilmiyorum belki okuyucu tozlanmıştır açıp kurcalamadım hiç, elden çıkarmak istesem piyasası nedir? bi kaç tane ps3 kolum var ama drift kayma vesaire problemleri var.
olur hocam bekliyorum2 gündür testlerini yapıyom duruma göre haber edeyim hocam.
Sahibineden'de ilan koyacağım ilan no sunu da atayım. Param güvende var biliyosun kargoyla güzel paketleyip yollarım. bende sağlam kol bir tane var o da evde diğer ps3 te kullanıyorum veremem ama bir tane yan sanayi l2 si çalışmıyor, sol analog bazen drift yapıyor bazen yapmıyor titreşimi çalışıyor 200'den sayayım test kolu olsun. Cevap verince ilan kodunu atayım pazarlık yaparız.olur hocam bekliyorum
İlan no atsana hocam uygunsa fiyat bakalımSahibineden'de ilan koyacağım ilan no sunu da atayım. Param güvende var biliyosun kargoyla güzel paketleyip yollarım. bende sağlam kol bir tane var o da evde diğer ps3 te kullanıyorum veremem ama bir tane yan sanayi l2 si çalışmıyor, sol analog bazen drift yapıyor bazen yapmıyor titreşimi çalışıyor 200'den sayayım test kolu olsun. Cevap verince ilan kodunu atayım pazarlık yaparız.