Letgo'da Sahte 5800x3d İlanı

TouchMeSenpai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296

Piyasaya göre 9.900 TL gibi komik bir rakama açılan bu 5800X3D ilanı başından beri buram buram kolpa kokuyordu. Adam gitmiş eBay'den yürüttüğü fotoğraflarla ilan dizmiş. Zaten 26 Haziran'dan beri o işlemcinin bu ölü fiyata satılmadan beklemesi piyasanın aklına hakarettir.

Ama mevzunun asıl patladığı nokta, satıcının bana yolladığı o paçavra fatura oldu. Ben Hepsiburada'dan düzenli mal çeken adamım; elimde 2021'den 2026'ya kadar kesilmiş tonla orijinal fatura var. Bana attığı o uyduruk evrakın sahte olduğu zaten yüz metreden belliydi. Kendi elimdeki gerçek faturalarla yan yana koyduğumda ise, bu tezgahın ne kadar amatörce ve leş bir şekilde hazırlandığını net olarak gördüm. Düşünsenize, koskoca Hepsiburada güya bilgisayar parçasına KDV kısmında %10 yazmış! Elektronikte %10 KDV mi kalmış? Sahte fatura basarken bunu bile akıl edemeyecek kadar vizyonsuzlar.

Elindeki mal gerçekten orijinal bile olsa, belgen yoksa delikanlı gibi çıkar "faturam yok" dersin, biter gider. Ama sen gelip böyle ucuz kurnazlıklar dener, uyduruk bir şablonla millete sahte fatura kaktırmaya kalkarsan, kimse kusura bakmasın, o sahtekar damgasını alnının çatına yersin
21644.webp

Son düzenleme:
dolandırıcı mı değil mi bilmem ama o işlemcinin ederi max o zaten

Sadece buda değildir bulduğu başka forumlarada dadanmıştır. Allah sabır versin size diyelim.
Hatta ÇOK YÜKSEK ihtimalle 2 dk önce banladığım da bu aynı elemandı.
1783104782586.webp

Tipe bak hele, kafa sadece çakallığa basıyor rezil herif.

Hatta ÇOK YÜKSEK ihtimalle 2 dk önce banladığım da bu aynı elemandı. Alıntıyı görüntüle

Tipe bak hele, kafa sadece çakallığa basıyor rezil herif.
Hesap açmak bedava. Basıyodur gmailleri spamlıyodur. Bunlarla uğraşmasıda sizi yorar. Bi bot olsa kolay temizlerdi aslında :D bide sanırsam foto değişmiş bende açık bi fotoğraf var elinde tutuyo işlemciyi sıkı takip ediyo olsa gerek forumu.

E faturasi var elimde , tamamen sahte . isterseniz burada da paylasirim da belki forum kurallarina yasaktir diye atmadim
Hocam sizin konuyu görmüş glb. Açıklama foto vs. Baştan aşşağı değiştirmiş gibi duruyor.

Bizim forumda da var bu dikkatli olun, bi 10 kere falan banladım hâlâ daha deniyor.
Sadece paspas altı yapmayıp bununla ilgilenmeniz bile teşekkürü hakediyor. Erkenden önünü elden ne kadar gelirse kesmek lazımda sonra, dolap uygulamasına dönmesin :D Dolandırıcı görünce sinirleniyorum, ve heryer dolandırıcı dolu ülkede. Keşke dolandırıcı cezaları caydırıcı şekile gelse.

Sadece paspas altı yapmayıp bununla ilgilenmeniz bile teşekkürü hakediyor. Erkenden önünü elden ne kadar gelirse kesmek lazımda sonra, dolap uygulamasına dönmesin :D Dolandırıcı görünce sinirleniyorum, ve heryer dolandırıcı dolu ülkede. Keşke dolandırıcı cezaları caydırıcı şekile gelse.
Maalesef %100 engellemek imkansız. Zaten bayağıdır 500 mesaj altında ikinci el ilanlarına onay gerekiyor. O sayede bi 10 tane hesabını banladım ama bu sefer gidip özelden falan yazmaya başlıyor. Gerçekten rezalet işler ve kişiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,941
Üyeler
198,665
Son üye
Mini_itx

Geri