Steam'e 600 Dolar Atılır mı? Değer mi? İstek Listemde 200 Tane Oyun Var

Valla hocam ben HAFTALIK EN AZ 2-3 tane oyun bitiriyorum bunları göz önünde tutunca baya alasım geliyor :D yani öyle 3-5 tane oyun alsam 10 gün içinde biter :D
indirimde olanlardan ve hemen oynamak istediklerinde 15-20 tane al hocam 1 aylık al daha iyi bence

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Arkadaşların dediği gibi parayı at enflasyondan etkilenmemek için indirimdekileri al oyna. Oynadıklarınla vakit geçirirken diğer oyunlar indirime girer zaten.
Evet bende böyle düşünüyorum şimdi parayı atıp indirim geldikte almayı düşünüyorum veya en az %50 varsa almayı istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirimde olanlardan ve hemen oynamak istediklerinde 15-20 tane al hocam 1 aylık al daha iyi bence
Öyle yaparım hocam indirime girdikçe alırım parayı attıktan sonra 1 aylık al diyince sanki 1 aylık game pass alıyormuşum gibi oldu ajdkfksjajjdfj

cs2 de skin alın daha sonra pazarda satın 600 dolar için ekstra 100 dolar daha kazanırsınız bu şekilde tek sıkıntısı 1 hafta trade banı var silahların yaz indirimine yetişmez illa şimdi alacağım derseniz size kalmış

edit: iyi hesap yapın yoksa çok az karla çıkabilirsiniz onun için değmez

• Beğen
Staller blase rdr1 crimson desert fable oblivion remasterd mafia thr old country 0007 first light ds3 için indirim bekle
Biraz konu dışı olacak ama Rdr1 için rockstar launcher’dan aylık 200 TL’ye Gta+ alırsanız 1 ay boyunca istediğiniz kadar oynayabilirsiniz Rdr1’i. Yanında gta sa definitive, vice city definitive, gta 3 definitive, bully, la noire gibi oyunlar da geliyor. Bilmeyen arkadaşlar varsa değerlendirsin derim.

Yeni bir ton oyun çıkacak bu sene ve gelecek sene. Kendinizi indirimlere kaptırıp bütün paranızı harcamayın.

• Muhteşem
Yeni bir ton oyun çıkacak bu sene ve gelecek sene. Kendinizi indirimlere kaptırıp bütün paranızı harcamayın.
Evet hocam zaten istek listedeki bazı oyunlarda eski ve yeniler daha fazla ama artık hep almak istediğim oyunları almak istiyorum mesela sekiro 2024 den beri hep %50 indirim alıyor ve bu indirim değişmiyor o yüzden artık almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar Steam'de istek listemdeki hemen hemen tüm oyunları almak istiyorum Steam'de ne var ne yok almayı düşünüyorum sizce Steam'e 600 dolar atılır mı? Değer mi? İstek listemde 200 tane oyun var.
Hesabım bu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/
Hocam steam diye zorlama bence. Çoğu oyun epicte çok çok daha uygun fiyata geliyor indirimlerde. Bir anda 600 dolar atman çok bence. Aldığın oyunları bitirdikçe yenisini al. Steamde ucuzsa steamden epicte ucuzsa epicten alsan daha iyi olur. Ayrıca illa steamden olacaksa cs2 skin sitelerinden bıçak falan alıp steam pazar yerinde satarsan kafadan 100 150 dolar daha az harcamış olursun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela 1 tane uzun oynanış süresine sahip oyun örnek verirmisiniz hocam benim aklımda elden ring var 😎
Witcher 3 oynayabileceğin hem uzun hemde çok sağlam oyunlardan bi tanesi. Yan görevlerle bitirirsen 100 150 200 saat harcarsın. Ana görev odaklı gidersen bile 50 55 saat sürüyor diye hatırlıyorum.

• Beğen
Simdi oncelikle bana sorsan Sakin atma senin yerinde olsam sadece gercekten oynayacagim ''ONLINE'' veya Dead by Daylight tarzi multiplayer oyunlari alman geri kalan hikayeli oyunlarda ise crack'e yonelmen olurdu (ki normalde crack onermem ama lke alin gucu ortada ve turkce dil destegi getirmiyorsada ben para vermek icin bir sebep gormuyorum buna katilmayaiblriisiniz kendi dusuncem) iste surekli her 1-3 ay da bir yeni cikip hit olan Coop Indie oyunlarida onlineFix gibi araclar araciliyla coop oynayabilrisiniz

He yok ben alacam ilal diyorsaniz 2 Asiri onemli onerim var

1-Kesinlikle direk steam''e para yatirmak yapacaginiz en sacma hareket olur onun yerine insanlar cs itemlerini vs. nakite cevirebilmek icin internete cok daha ucuza koyuyorlar bu yuzden gidip steam'in kendi pazarindada cok talep goren pahali bir cs skini veya baska bir oyunun itemini (ki pazar gecmisini inceleyin her gun onlarca veya yuzlerce satiyormu ve pazar ftyati son donemde sabit mi vs. diye ki bunun icin en mantiklisi benim tavsiyem steam'in en buyuk pazari olan CS Skinleri) neyse iste skin'i bulduktan sonra gidip internette guvenilir en populer,guvenilir global sitelerde aynisini bulun ve aradaki fiyat farkina bakin boyle inceleyin skinleri secin veya turkiyedeki cs topuluklarindan da bu konuda oneri isteyerek daha hizli bulabilrisin isterseniz tek seferde 600 doalrlik bir skin alin (ki genlde o fiattakielr zor satiyor o yuzden 300/300 2 skin daha mantikli olabilri ama kim bilir 600 doalrlik dah amantikli olaknda vardir belki piysayi takip etmiyorum uzun zmaandir her neyse sonra onu steam'den satin boylece 600 vererek 700-800 Dolar yatirmis olursunuz steam hesabiniza (ama %15 steam komisyonu oldugnu unutmayin bu yuzden discordaki veya reddittekics topluluklarindan yardim isteyin bu konuda piysasayi takip edenlere hizlica steam bakiyesine donusturmek istediginizide soylerseniz muhtemlen hizli ve en iyi sekidle yardimci olacaklardir)

2- hepsini ayni anda almak acik ara yapacaginiz en buyuk enayili k olur her yil belli zmaanlarda tum oyunlar veya belli turde oyunalr indirme giriyor ozelliklede merak ettiginiz bir oyun varsa SteamDB den gecmis yillar icindeki indirim tarihgi ve tuttarlara bakarak ortalama bir tarih ve indirmi bekleyip beklemeninn deyip dfeymeyecegini kafanizda belirleye bilirsiniz benim tavsiyem kesinlikle hepsini ciddi indirme girdikleri tarihte alin zaten aceleniz yok siz bir akc oyunu biutirene kadar digerleri indirime girmis olur

• Beğen
Geri