S25 Fe mi Poco F8 Pro Mu

yiğit83

80+
Reaksiyon skoru
5
Önem verdiğim şeyler işletim sistemi optimizasyonlari sosyal medya da çok ısınmamasi servis ve parça desteği ekran ve en az 4 5 sene kullanmak

Önem verdiğim şeyler işletim sistemi optimizasyonlari sosyal medya da çok ısınmamasi servis ve parça desteği ekran ve en az 4 5 sene kullanmak
Ben S24FE kullanıyorum burada s25fe derim AI(resimden görsel kaldırma,oluşturma,bulma vb) özellikleri kamerası felan çok iyi. Yazılım desteği de 7 yıl dı yanlış hatırlamıyorsam. Garanti ve servis konusuna hiç deyinmiyorum bile evde başka bir samsung telefon vardı sim kart yuvası bozuktu diye anakartı komple ücretsiz değiştiler süreçte gitmesi gelmesi 1 hafta sürdü. Ama tabi işlemci bazında ve batarya tarafında poco daha iyi

Yani poco daha güçlü tel şarjı faln hızlı gider ama s25 fe ai konusunda çok kullanabilirlik açısından. daha iyi bir telefon bana sorarsan s25 fe bence daha iyi

Yurtdışı haricinde xioami almayın.

tabikide s25 isterse pocoda nasa islemcisi olsun gene o paralar verilmez o kadar para vericem bide buglı reklamlı dandirik xiaomi istemcisini kullanıcam yok daha neler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,721
Üyeler
199,211
Son üye
huseyin1358

Geri