Bitirmediğim veya Başlamadığım Oyunları Bitirmeden Başka Oyun Almak İsraf mı?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Merhaba arkadaşlar şu anda Steam'de 10 tane falan başlayıp bitirmediğim ve 90 tane de alıp hala başlamadığım oyun var. Buna rağmen yeni oyun alıp bitirmek israf mıdır? Yeni aldığım oyunları şuanda hemen oynayıp bitiriyorum eskisi gibi alıp bırakmıyorum. Bitirmediğim veya başlamadığım oyunları bitirmeden başka oyun almak para israfı mı olur?

Hesabım bu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/

Merhaba arkadaşlar şu anda Steam'de 10 tane falan başlayıp bitirmediğim ve 90 tane de alıp hala başlamadığım oyun var. Buna rağmen yeni oyun alıp bitirmek israf mıdır? Yeni aldığım oyunları şuanda hemen oynayıp bitiriyorum eskisi gibi alıp bırakmıyorum. Bitirmediğim veya başlamadığım oyunları bitirmeden başka oyun almak para israfı mı olur?

Hesabım bu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/
eğer iyi indirimde bulduysan vs gelecekte oynarım kafasıyla almakta sorun yok bence

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
hikayeli oyunları paylaşımlı hesap satın al 30 TL'ye oyundan sıkılırsan en azından ucuz kurtarırsın

• İnanılmaz
Steam dolara geçmeden önce tl ile son kez büyük bi alışveriş yapmıştım o dönemde kış indirimleride denk gelmişti aldıkça aldım.

Kütüphanede 97 tane falan oyun var. Hikayeli oyunlar arasından birtanesini bitirdim sadece

Geriye kalan 96 oyunun 1-2 tanesini açıp oynadım sadece (2-3 bölüm) sonra bıraktım. Sadece online oyun oynuyorum. Neden bu kadar oyun aldım? sırf dolara geçiyolar diye. Doldurdumda doldurdum

Hiçbirini oynayabileceğimi düşünmüyorum. Kârda mıyım? Evet. Öylece duruyolar

İsraf olabilirde olmayadabilirde 😄
İsraf = kendi cebinden kendi kazandığın paranla almıyorsan onları evet israf
İsraf değil = paran vardır dışarda 2 kahve zıkkımlanıp küçücük hamburger menülere 400-500₺ bayılmaktansa kafana göre oyun almak israf değil

Sana kalmış

• Beğen
Zevkine kütüphane kalabalık olsun diye oyun alanlar var daha sonra oynayacaksanız neden israf olsunki.
Doğru hocam oynuyorum ama işte aşırı oyun varken almak düşündürdü sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,488
Üyeler
199,170
Son üye
bayramses

Geri