Yardım Iphone 17 Pro Max Alınmalı mı?

raintherain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Forumdan bir arkadaş rica etti sormam için, kendisi konu açamıyormuş.

Migros ekstra üstünden iPhone 17 pro max 512 Apple Türkiye garantili alacaktım fiyatı sigorta ile alırsam 117.900e geliyor sigortayı da iptal edince bu fiyata gelmiş oluyor sizce değer mi?

Migros ekstra üstünden iPhone 17 pro max 512 Apple Türkiye garantili alacaktım fiyatı sigorta ile alırsam 117.900e geliyor sigortayı da iptal edince bu fiyata gelmiş oluyor sizce değer mi?
ya telefonda insta kaydırmak harici ne yapıyoruzki apple olsun falan diyosan illa düz 17 al 17e al yada gereksiz bence al sat yapılabilir belkide bi kaç bin lira geçer eline uğraştığına değmez

Valla bende yurt dısı var 16pm'den geçtim asla 120k verilicek bir telefon değil ben 70 verdiğime üzülüyorum. Gösterişten başka bir şey değil şahsen.

Para varsa veya gerçekten ihtiyacı olan bir kullanım alanı varsa alabilir çok güzel cihaz ama normal kullanıcının ihtiyacı yok bu cihazlara, çok zengin değilse biraz boşa para harcama oluyor.

bence alınabilr

Ben dün Gürcistandan aldım. Hobim gereği sosyal medyayı aktif kullanıyorum ve sürekli drondan video alıp edit yapıp sayfama atıyorum alma sebebim buydu çünkü instagrama ios daha optimize olduğu ve İPhone telefonlar Androidlere kıyasla daha uzun süre ömrü olduğu için ama eğer günlük bir kullanıcıysan gerek olmayabilir belki bilmiyorum ama kötü bir cihaz değil kesinlikle

S26 ultra alırım veya Yurt Dışı İphone 17 Pro Max alırım 8 ay kullanırım kalan aylar eski telefonumla devam ederim. Kesinlikle Türkiye fiyatını haketmediğini abartı olduğunu düşünüyorum. Alanların çoğu gösteriş için alıyor. Yakın zamanda İphone 18 Pro çıkacak çıkınca eski gösterişi kalmayacak. Sızdırılan İphone 18 Pro lansman rengi bu olacak. Yani turuncuya elveda diyoruz.

1000090363.webp

S26 ultra alırım veya Yurt Dışı İphone 17 Pro Max alırım 8 ay kullanırım kalan aylar eski telefonumla devam ederim. Kesinlikle Türkiye fiyatını haketmediğini abartı olduğunu düşünüyorum. Alanların çoğu gösteriş için alıyor. Yakın zamanda İphone 18 Pro çıkacak çıkınca eski gösterişi kalmayacak. Sızdırılan İphone 18 Pro lansman rengi bu olacak. Yani turuncuya elveda diyoruz.
Hocam yurt dışından alınca 8 ay kulanırım demiş sinizde o nasıl oluyor ben tam anlayamadım.120 gün kulanınca birdah kulanılmıyor benim bildiğim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,716
Üyeler
198,816
Son üye
bapinm69

Geri