Sinerji Bilgisayardan 5060 AMD Rayzen 15 7500x3d Sistem

kurt..06

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
bu ne ya harbiden ram ssd yok :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni mi türedi bunlar ben yoktum bayadır
itopyada falan vardı heralde

Arkadaşlar sinerji bilgisayarda yakalamış olduğum bu bilgisayar tek tek topladığında yüksek fiyatlara çıkmasına rağmen kendi fiyatı 49.000 Türk Lirası

bu daha iyi 16gb

bu daha iyi 16gb
Bende bunu önerecektim işlemci farkı var ama ekran kartı çok daha iyi. Ayrıca SSD ve anakart farkı da var. Peşin fiyatına 6-9 taksitte cabası.

bu daha iyi 16gb
Hihayeli oyunlarda bir tik geçse de rekabetçi oyunlarda %40 %50’ye yakın fark atıyor benim dediğim sistem ve fiyatı daha da uygun

Hihayeli oyunlarda bir tik geçse de rekabetçi oyunlarda %40 %50’ye yakın fark atıyor benim dediğim sistem ve fiyatı daha da uygun
İşlemci farkı var evet ama sonrasında Upgrade etmek daha kolay işlemciyi. Arada 5.5k fark var ama peşin fiyata taksit rahatlığı var. Bende daha çok rekabetçi oynayan biriyim. Şahsen 5060ti lı sistemi alıp biraz kullanıp işlemciyi satıp upgrade ederdim ben alacak olsam SSD ve anakart farkı da var çünkü. Ayrıca https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-39555 bu sistem daha mantıklı bunu upgrade etseniz attığınız sistemden daha mantıklı olur ama yine de diyorum. N11'deki daha avantajlı.

Geri