Bilgisayarım Açılmıyor ve Ne Olduğunu Bilmiyorum

O psu takılıyken asla güç vermeyin. Mümkünse sağlam bir ürüne geçip öyle deneyin. Aksi halde sağlam parçalara da zarar vermesi neredeyse kesin.

PSUnun korumaları devreye girdiyse çok endişeye mahal yok. Ancak yenisi için naçizane tavsiyem f/p durumu göz önünde bulundurarak FSP/Asus/Msi markalarına yönelmeniz olacaktır.

MSI Mag A600DN düşünüyorum şuan 2400tl vatanda
MSI MAG A650BN şiddetle öneririm. Bu fiyat bandında alınabilecek güvenilir ürünlerden. Bahsettiğin model yüksek/ani voltaj değişikliklerinde yine sorun yaratabiliyor. Riske atmaya kesinlikle değmez, bütçe az daha artabilirse özellikle siz de bi' araştırın. Forumda da çoğu kullanıcıya önermişimdir. Sorun için dönüş yapan olmadı, ki olacağını da sanmıyorum. Geçmiş olsun tekrar. Sağlıcakla.. 🫡

Msı psu alacaksanız DN ve BNL ile biten modelleri almanızı önermem bizzat a600dn nin elimde acı çekişini izledim BN serisini akitf bir çok sistemde kullandım kesinlikle BN almanızı öneririm

Aynısı başıma geldi taaa çocukken

Kasada çalışmayan bir fanı anakartta bilmediğim bir yere takmıştım bu fanda çalışsın diye. Nasıl bağladığımı hayatta hatırlamam. Güç tuşuna bi bastım psudan pat diye bi ses kıvılcım ve hafif duman. Direkt gitti.

Psu değiştirdim çözüldü ama dediğiniz gibi pat sesinden sonra hiç çalıştırmamıştım aksi takdirde diğer parçalarada zarar verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,528
Üyeler
198,782
Son üye
iTiqReGo

Geri