Yardım Sahibinden Param Guvende Yardım !

Annesinin adına açmış olabilir hesabı annesinin sicilinin içine edecek oe, bu arada bizim arkadaş thh nin kağıdını mail ile sahibindene atınca işlemi dondurmuşlardı sende neden öyle yapmadılar bilmiyorum.
ya göz göre göre yapıyorlar ya ayar oluyor insan ulan yazık değil mi satana belki öğrenci belki durumu yok zar zor almış satıyor üzerine koyup başka bir şey alacak

ben numaraya bakıyorum getcontactan bazıları kayıtsız oluyor hiç isim falan çıkmıyor o kişilere satmıyorum

Gerçekten çok var öylesi, asıl onlardan uzak durmak lazım. Benim monitörü sattığım isim de kadın ismi, kargo da onun adına çıktı.
valla bir çok ürün sattım 2 hesabım var sahibinden de 1 kez olsun sorun yaşamadım pg de ama yaşayanları gördükçe insan üzülüyor ürün alırsamda sahibinden üzerinde açarken video çekiyorum ne olur ne olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
var var öyleleri sahibinden hesabı kadın gözüküyor konuşan kişi erkek :D
O değilde sırf şunu yapana oe dedim diye ceza yedim. Vay arkadaş ben daha hak edene hakkını vermiycem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya göz göre göre yapıyorlar ya ayar oluyor insan ulan yazık değil mi satana belki öğrenci belki durumu yok zar zor almış satıyor üzerine koyup başka bir şey alacak
Ciddi söylüyorum bunu yapan kişilerin şeytanlaşmış olduğunu düşünüyorum. Zengin biri olsa zaten ikinci el ürünü satmakla uğraşmaz çöpe atar veya birine verir. Bunların bu kadar rahat bu hareketleri yapmasını sağlayan uygulamayada iki çift küfürüm olurdu da ceza yazıyor modernasyon ekibi.

Video çekerek açtın İnşallah kargoyu 8 sayfa hepsini okuyamadım

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Ben de ilk PG satışımda bu işten nasibimi almış bulunmaktayım. Cuma günü verdiğim kargo cumartesi günü teslim edildi, ben kargoya verdikten sonra Whatsapp'tan mesajlara dönmemeye başladı ve sonrasında mesajlar da gitmedi. Beni engellemiştir belki diye düşünüp arkadaşıma arattım ama "aradığınız numara kullanılmamaktadır." diyor.

Muhtemelen bir b*kluk olacak, geri gönderecek. Konuda yazanları okudum ama yardımcı olmak adına ekstra söylemek istediğiniz şeyler varsa çok memnun olurum.
dostum hemen savcılık kargo tutanagıyla bırlıkte . bn surecı oyle baslattım. param guvende sahıbınden ıle de davalık olacagım .

Annesinin adına açmış olabilir hesabı annesinin sicilinin içine edecek oe, bu arada bizim arkadaş thh nin kağıdını mail ile sahibindene atınca işlemi dondurmuşlardı sende neden öyle yapmadılar bilmiyorum.
thh ye gıtmedım uzun surer orası . savcılık suc duyurusu , odemeyı durdurma dılekcesı verdım . sahıbınden ıle de davalık olacagız baya baya surec uzun surecek.

dostum hemen savcılık kargo tutanagıyla bırlıkte . bn surecı oyle baslattım. param guvende sahıbınden ıle de davalık olacagım .

thh ye gıtmedım uzun surer orası . savcılık suc duyurusu , odemeyı durdurma dılekcesı verdım . sahıbınden ıle de davalık olacagız baya baya surec uzun surecek.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman sahibinden kim bilir kaç kişiden böyle dava yiyor nasıl hala bu saçma düzeni sürdürebiliyor acaba.

Hayırlısı olsun diyelim o zaman sahibinden kim bilir kaç kişiden böyle dava yiyor nasıl hala bu saçma düzeni sürdürebiliyor acaba.
bız yer saglayıcıyız dıyıp ısten sıyrılacaklarını sanıyorlar . ben detaylı okudum sozlesmeyı (bu arada malı musavırım tıcaret ve borclar hukukundan anlarım) evet yer saglayıcısın alıcı satıcı urunler hakkında sorumlulugun yok fakat komısyon aldıgı ıcın muteselsılen sorumlu olmus oluyor . bana para ver demıyorum ama alıcıya odemeyı durdurmakla yukumlu. bunu yapmadıgı ıcın davaya hak kazanıyorum.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tür durumlarda hukuki olarak neler yapılabileceği ile ilgili bir rehber niteliğinde ilerliyor konu.

Eminim ki hakettiği şekilde cezasını görecektir satın alımı yapan kişi bu kadar banka yolu ile işlem varken hemde klonlama yapılamayan bir cihaz olmasından ötürü çözüme ulaşacağını düşünüyorum.

aynen hocam bu resmen guvenlık acıgı . kargocunun yanında acamayabılırım cıhazı ben ıste olurum eve bırakırlar ama kargoyu acarken kayıt alırım. ugrasırım valla tanıdık avukat arkadas cok bunun uzerıne gıderım ben . konu para degıl sadece , dolandırılmıs olmak koyar bana valla . kargo bır gelsın bakalım ne olacak ...
Kargocunun yanında aç hocam bence, avukat değilim ama bildiğim kadarıyla kargocunun tutanak tutması çok daha önemli

Kargocular da tutanakta sadece ıcınden cıkan urunu raporluyorlar . ben gonderdıgım urun degıl dememe ragmen ben tutanaga bunu yazmam dedı . ıcınden cıkan ve kargo durumunu raporladı sadece.

Kargocular da tutanakta sadece ıcınden cıkan urunu raporluyorlar . ben gonderdıgım urun degıl dememe ragmen ben tutanaga bunu yazmam dedı . ıcınden cıkan ve kargo durumunu raporladı sadece.
Tam tahmin ettiğim gibi son gün iade oluşturdu hocam. Kargo elime ulaşmadan yapabileceğim bir şey var mı yoksa şu an beklemeli miyim? Bu süreçte biraz başınızı ağrıtabilirim sizin için sakıncası yoksa.

Geri