8gb RX 9060 XT Alıırmı

rx 9060xt 8 gb fiyatı yüzünden alınabilir ben şahsen fiyatının düşük olmasından ve o anda indirimle ayrı olarak ucuz olmasından dolayı almıştım ve yani hemen hemen her oyunda götürür vram eksiği evet olacak ama fiyat farkına değer diye düşünüyorum 2k monitörde ekran kartı sömürücü oyun düşünüyorsan bütçeyi arttırmanı öneririm ama eğer 1080p oyunculuk için alacaksan gayet götürür (işte 1080p 144-360hz)

rx 9060xt 8 gb fiyatı yüzünden alınabilir ben şahsen fiyatının düşük olmasından ve o anda indirimle ayrı olarak ucuz olmasından dolayı almıştım ve yani hemen hemen her oyunda götürür vram eksiği evet olacak ama fiyat farkına değer diye düşünüyorum 2k monitörde ekran kartı sömürücü oyun düşünüyorsan bütçeyi arttırmanı öneririm ama eğer 1080p oyunculuk için alacaksan gayet götürür (işte 1080p 144-360hz)
Hocam b580 gibi bir f/p canavarı varken o iş zor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7500f olmaz mı
Olmaz dostum kurtarmaz
7600 bile darboğazın ucunda

6900 xtde var onuda alabilirsin seneye fsr 4 6000 serisinede gelicek

8 gb ın en ucuzu 16k 16 gb ın en ucuzu 24k nasıl 2 3k oynuyo
Hocam çok takip etmiyomda o kadar fark olmıuşmu uzun zamandır takğp etmiyom ama
sarı sitede 2 3k oynuyor. Ve cidden uygun.
Garantisi devam eden 16gb sarı siteden alınır

Bu fiyata zorlasan ikinci el 2 tane arc b580 alınır

Hocam arc b580 al yanına da 7800x3d mükemmel olur

Bu şekilde sıfır işlemci+ekran kartını 27 bin'e getirirsin
Bu da 9060 XT 16 GB'nin fiyatının 3k fazlası anlamına geliyor

Son düzenleme:
Hocam b580 gibi bir f/p canavarı varken o iş zor

Olmaz dostum kurtarmaz
7600 bile darboğazın ucunda
fiyat konusunda evet ama ben tam güvenemiyorum intel ekran kartı almaya arkadaşında öyle düşüneceğini varsayarak yazdım

dostlar fiyatlar tavan, bu devirde artık 16gb vram li kartlara verecek para yok bende 8gb olan ekran kartlarına yöneldim şimdi 16gb lık modelle arada dağlar kadar fark var bazı sitelerde 7-8k artıyo sizce bu paraya değermi önce 5060 alırım dedim fakat rx 9060 xt özellikle oyunlarda buranın altını çiziyorum amaç oyun, daha fazla performans gösterdiğini biliyoruz bu yüzden rx 9060 xt gayet güzel olur diye düşündüm ama vram konusu yüzünden emin olamadım siz ne dersiniz
1080P oynayacaksan iş görür 2K-4K için yüksek VRAM şart.

dostlar fiyatlar tavan, bu devirde artık 16gb vram li kartlara verecek para yok bende 8gb olan ekran kartlarına yöneldim şimdi 16gb lık modelle arada dağlar kadar fark var bazı sitelerde 7-8k artıyo sizce bu paraya değermi önce 5060 alırım dedim fakat rx 9060 xt özellikle oyunlarda buranın altını çiziyorum amaç oyun, daha fazla performans gösterdiğini biliyoruz bu yüzden rx 9060 xt gayet güzel olur diye düşündüm ama vram konusu yüzünden emin olamadım siz ne dersiniz
4060ti 8gb hic vram sıkıntısı yaşamadım galiba ben o soyledikleri yetmiyor dedikleri oyunlari oynamadim oynadiklarim rdr2 cyberpunk expedition33 kcd 2 vs.

Bu fiyata ikinci el 2 tane ikinci el arc b580 alınır

Hocam arc b580 al yanına da 7800x3d mükemmel olur

Bu şekilde sıfır işlemci+ekran kartını 27 bin'e getirirsin
Bu da 9060 XT 16 GB'nin fiyatının 3k fazlası anlamına geliyor
Ya b580 alsam nerdeyse 7k
1080P oynayacaksan iş görür 2K-4K için yüksek
4060ti 8gb hic vram sıkıntısı yaşamadım galiba ben o soyledikleri yetmiyor dedikleri oyunlari oynamadim oynadiklarim rdr2 cyberpunk expedition33 kcd 2 vs.
Daha ne oynican

Ya b580 alsam nerdeyse 7k

Daha ne oynican
Gow serilerinide oynadim bilmiyorum yani vram 8gb yetmiyor diye ortalık yıkılıyor bende bir sorun var galiba öyle lanse ediliyorki sanki hiçbir oyun oynanamıyormuş gibi hissettiriliyor anlayamadım

Üstüne para verilse kullanmayacağım bir kart.
Hocam biraz profesyonel konuşacağım

Arc B580 5060 ve 9060'tan daha fazla FPS alıyor
Ve bazen 5060 ti ve 9060 XT'ye yaklaşabiliyor
Hem de (5060 ti ve 9060 xt'nin 16 GB versiyonlarını kastediyorum) yarı fiyatına

Buna rağmen kötü diyorsun

Sık sık driver güncellemesi alıyor

Ve teknoloji konusunda da iyi 4x Frame generation var hem de söylentilere göre gecikme daha az

Bu kartın tek kötü yanı Linux Ubuntu'daki driverlarının güncelleme almaması (şimdilik)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,298
Üyeler
199,333
Son üye
lyx01

Geri