Gta 5 Online Oynarken Ekran Kartı Sürücüsü Çöküyor

Daha 2 aylık değil ya. dertsiz kafama dert açtı vallaha herneyse deneyeceğim çözülürse sorun etiketlerim hocam
Siz alalı 2 ay olmuştur ama kart 2. Else 10 yıldan daha yaşlı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Etiketleyiniz.

Ekler

• 1000057784.webp
    1000057784.webp
    589.9 KB · Hit: 14
AMD ekran kartı GTA 5 Legacy sürümünü oynarken bazen ekranda renkli çizgiler çıkıyor ve ekran kartı sürücüsü çöküyor. Bazı durumlarda ise oyun donuyor. Bu sorunu başka hiçbir oyunda yaşamıyorum. Kullandığım ekran kartı sürücüsü güncel olan 26.5.2.
konuda bagımsız ilk defa akp logosuyla imamoğlu görüyorum:D

AMD ekran kartı GTA 5 Legacy sürümünü oynarken bazen ekranda renkli çizgiler çıkıyor ve ekran kartı sürücüsü çöküyor. Bazı durumlarda ise oyun donuyor. Bu sorunu başka hiçbir oyunda yaşamıyorum. Kullandığım ekran kartı sürücüsü güncel olan 26.5.2.
enhanced yüklersen çözülür büyük ihtimalle

konuda bagımsız ilk defa akp logosuyla imamoğlu görüyorum:D

enhanced yüklersen çözülür büyük ihtimalle
Bir ara meme dönüyordu hocam ondan yapmıştım 😁

ÖZEL tıkla kabul et foto.

Buyur hocam

Ekler

• 1000057787.webp
    1000057787.webp
    525.4 KB · Hit: 11
Bir ara meme dönüyordu hocam ondan yapmıştım 😁

Buyur hocam
gelişmiş kapat direkt 100 mhz kıs.

@HacıSOFU Hocam, dün denedim çökme yaşamadım. Geçende söylemiştim belirli yerlerde 83 FPS aldığım yerde FPS 60 lare kadar düştü. Ekran kartı kullanımı da sürekli dalgalanıyor.

Ekler

• 1000057792.webp
    1000057792.webp
    1.7 MB · Hit: 7
  • 1000057793.webp
    1000057793.webp
    1.7 MB · Hit: 9
Son düzenleme:
@HacıSOFU Hocam, dün denedim çökme yaşamadım. Geçende söylemiştim belirli yerlerde 83 FPS aldığım yerde FPS 60 lare kadar düştü. Ekran kartı kullanımı da sürekli dalgalanıyor.
O ekran kartı minningden dolayı ömrünü tamamlamış neredeyse, bu dalgalanmalar da o nedenle oluyor. bu şekilde kullan.

ELİNE PARA GEÇER GEÇMEZ yeni bir modelle değiş ama tavsiyem eski olmasın minning dönemi kartları özellikle.

O ekran kartı minningden dolayı ömrünü tamamlamış neredeyse, bu dalgalanmalar da o nedenle oluyor. bu şekilde kullan.

ELİNE PARA GEÇER GEÇMEZ yeni bir modelle değiş ama tavsiyem eski olmasın minning dönemi kartları özellikle.
Tavsiyen varmı işlemcim ryzen 5 2600

Geri