🔥İndirim MSI Mpg Velox 100p Airflow Temperli Cam Rgb Atx Mid Tower Kasa 5.224 TL

Baya güldüm şu yoruma tam manav muhabbeti. Onu beğenmediysen şunu vereyim :D
benim kasayı biliyor o kimisine kötü geliyor ama yolladığım klasik mesh kasa birde ekranı var :D

lian li kasalar bence hava akışı olarak baya bir önde bu markalara göre hem daha ucuzlar

Bunlar beni pek sarmıyor görünüş olarak bu da iyi değil bana göre
Asus kasalarda yaptıkları fiyat şişirmesini msi'da yapmışlar. Bu kasanın mesela normal fiyatı 3900 falandı. Şişirip düşürmüşler. Düşmeyin tufaya :D Kim kime ne yedirebilirse... Fiyat etiketinden ziyade ürüne bakmak lazım yoksa çok kazıklıyorlar artık, herkeste her ürünü takip edemiyor haliyle.

benim kasayı biliyor o kimisine kötü geliyor ama yolladığım klasik mesh kasa birde ekranı var :D
Ben senin aldığın 217 INF kasayı çok beğeniyorum içini doldurunca çok güzel duruyor hoparlör gibi falan. O kasanın 2 eksisi var sadece. Birisi fan uğultu problemi bayağı uzun curve ile bayağı düşürenler vardı. Öbürü 170mm fanın piyasada bulunmama durumu. Kasanın 1 yıl, fanların 3 yıl garantisi var o olay güzel. Ama 3 yılın sonrasında parça temini beni biraz çekinceye itiyor. İncehesap veya pckolik yardımcı olursa o iş çözülür gibi, veya YD alışverişini rahatlatırlarsa.

Asus kasalarda yaptıkları fiyat şişirmesini msi'da yapmışlar. Bu kasanın mesela normal fiyatı 3900 falandı. Şişirip düşürmüşler. Düşmeyin tufaya :D Kim kime ne yedirebilirse... Fiyat etiketinden ziyade ürüne bakmak lazım yoksa çok kazıklıyorlar artık, herkeste her ürünü takip edemiyor haliyle.
6 aydır 7K'da hocam. Yurt dışında da 105 dolar civarı gördüm. En ucuz yurt dışı fiyatı da düştüyse bir teknoloji ürünü, ben zaten indirim olarak görüyorum bunu. :D

Çok tombul duruyor mesh kasaya göre ondan beğenmiyorum aslında :D :D yoksa iyi kasadır dediğin kasalar
fanlar 17 o yüzden biraz tombul doğru
Ben senin aldığın 217 INF kasayı çok beğeniyorum içini doldurunca çok güzel duruyor hoparlör gibi falan. O kasanın 2 eksisi var sadece. Birisi fan uğultu problemi bayağı uzun curve ile bayağı düşürenler vardı. Öbürü 170mm fanın piyasada bulunmama durumu. Kasanın 1 yıl, fanların 3 yıl garantisi var o olay güzel. Ama 3 yılın sonrasında parça temini beni biraz çekinceye itiyor.
yüzde 40 ayarladım ben sıfır uğultu temin işi bozulursa düşünürüz ya sonunu düşünen kahraman olamaz :D

6 aydır 7K'da hocam. Yurt dışında da 105 dolar civarı gördüm. En ucuz yurt dışı fiyatı da düştüyse bir teknoloji ürünü, ben zaten indirim olarak görüyorum bunu. :D
Ben doğrudan ürüne bakmak yerine emsal ürünlerde ne var, daha mantıklı ne alınabilire bakıyorum :D MSI'danda biraz soğudum açıkçası benim msi ekipman setinide dağıtınca.
fanlar 17 o yüzden biraz tombul doğru

yüzde 40 ayarladım ben sıfır uğultu temin işi bozulursa düşünürüz ya sonunu düşünen kahraman olamaz :D
3 yıl garanti verdiyse o en az 5 yıl gider gibi :D Fanlar büyüdükçe arızası azalıyor genelde düşük devirde döndüğünden. Bence en güzel görünen mesh kasa, eğer içini dizersen. Kızak kısmıda bol. Kasayı önde 140mm 3 fanlı çıkarsaymış işte derdim ;

MSI MPG Velox 100P Airflow modeli şu an 5.224 TL ile son 6 ayın en düşük fiyat seviyesinde, sistem toplayanlar veya kasa değiştirecekler değerlendirebilir. İç hacim desteği oldukça yeterli; 380 mm uzunluğuna kadar ekran kartlarını ve 175 mm yüksekliğine kadar kule tipi işlemci soğutucularını destekliyor. Kutu içeriğinden önde 3 adet siyah ve arkada 1 adet ARGB egzoz olmak üzere toplam 4 adet 120 mm fan çıkıyor. Kasanın diğer özellikleri arasında hava akışı odaklı mesh ön panel, üst ve ön kısımlarda 360 mm sıvı soğutma (AIO) desteği, menteşeli temperli cam yan kapak, uzun güç kaynakları için 220 mm PSU boşluğu ve ön panelde bulunan USB 3.2 Gen 2x2 Type-C portu yer alıyor.
İncelemesi:
Kasayı merak edenler için söyleyeyim kasa ismindeki gibi gayet iyi bir hava akışına sahip ve bende alırken emin değildim ama geçen tüm parçalarla kurulumu yaptık ve gayet şık görünüyor zaten msi mpg serisi yani akvaryum seviyorsanız o ayrı ama akvaryum almayacaksanız bu kasa bence en iyi seçimlerden biri

Kral senden görüp aldım daha demin,
MSI Mpg A1000g Psu ile beraber aldım o da indirimdeydi.

Bu senin attığın linkteki kasa alınmaz mı şimdi?
Hata yapmim artık ayrı ayrı toplicaz parçaları başka çare yok :d

Bakış açısına göre çirkinleşip güzelleşiyor enteresan bir kasa.

Bana göre bu fiyatı hak edecek bir yanı yok bir ara 5k ya gungnir 300r airflow almıştım hepsiburada'dan sonra 100r pz indirime girince iade etmiştim 300r olsa tamam kampanyada bu fiyata ama pek sarmadı beni be hocam
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,332860539.html
Şu an uçuk tabi bahsettiğim fiyata gelse mesh arayanlar için güzel bir seçenek . Mesh geniş kasa alternatifleri çok tabi .

Son düzenleme:
Piyasasını bilmiyorum kasanın direk kasayı eleştiriyorum ben direk kasayı çok beğenemedim. Şu PSU'yu gösterme kısmınıda çok lüzumsuz buluyorum. Masaya koysan kafanı eğip zorla onamı bakıcan, yere atsan zaten görmeyeceksin. Kaldıki kaç kişide asus thor psu varda ekranı olucak. Görsel isteyen zaten akvaryum alır. Sıradan mesh kasa bence bakılırsa bu fiyatlara daha iyi seçimler bulunabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

170mm fanlardan dolayı uğultu yapmasa bence güzel kasa. Ama önü komple kapalı yaptıkları için işlemci bir tık ısınıyor normal meshe göre.
Hocam yüksek devirde sabit olarak o ses çıkmakta. Fanları SYS FAN kısmına takıp biostan ayarlayınca çok güzel oluyor. Beyazını kullanıyorum, memnunum açıkçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bence fiyat olarak gerçekten fazla. Geçenlerde yarı fiyatına Aerocool D501A indirime düştü. Şu an fiyatı bile bu kasadan çok çok daha iyi durumda. Ayrıca piyasada daha iyi kasalar var. Lianli tarafında sürekli indirime giren 217 inf modelleri gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,086
Üyeler
198,899
Son üye
muh1mmed

Geri