Amiral Gemisi Tv Arıyorum Önerileriniz Beklenir.

Önermem hocam bu kadar para vermişken oled Evo alın

Hocam ben "Teşhir" 2023 model oled Evo kullanıyorum çok memnunum öneririm

Hocam teşhir bakabilirsiniz bizim tv'yi 1 yıl önce 100 bin TL'ye (1 yıl garantili) almıştık nadiren ortada LG logosu çıkıyor onun dışında ölü piksel vb yok
LG OLED evo Al C5E diye geçiyor zaten oled evo serisi? Yanlışım mı var?

Hocam sizinkinde ai upscalling falan var mı gerçekten işe yarıyor mu bu ai özellikleri sesli asistan v.s?

Ayrıca arayüz nasıl geforce nowda varmış cok hoşuma gitti +1 puan daha eklettiriyor LG kendine akıcılık yazılım vs?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi bu 55 inç versiyonmuş yav yeni fark ettim o kadar hoşuma gitmişti ki hiç fark etmemişim. Ve linkteki daha güncelmiş LG OLED evo Al C5E kıyasla

Hocam sizinkinde ai upscalling falan var mı gerçekten işe yarıyor mu bu ai özellikleri sesli asistan v.s?

Ayrıca arayüz nasıl geforce nowda varmış cok hoşuma gitti +1 puan daha eklettiriyor LG kendine akıcılık yazılım vs?

Gerçi bu 55 inç versiyonmuş yav yeni fark ettim o kadar hoşuma gitmişti ki hiç fark etmemişim.
Ai upscalling maalesef yok
1000017423.webp

1000017422.webp

1000017421.webp

1000017426.webp

1000017425.webp

Son görselde telefonumun kamerası görüntülemeye yetmiyor haddinden fazla parlak göstersiyor

Şu anda %100 parlaklıkta ve baya parlak gösteriyor normalde kullanacağın bu kadar
1000017427.webp

Gece %40da Max kullanırsın

Şu anda %100 parlaklıkta ve baya parlak gösteriyor normalde kullanacağın bu kadar
Alıntıyı görüntüle
Gece %40da Max kullanırsın
Oto parlaklık varmış zaten onu kullanırım ayarlar kendisine göre cok cezbedici bu tv valla. Sırf büyüklük için fiyatı ciddi artmasaydı keşke :D gece %40 bile fazla olabilir sanki.
Umarım 65inç yeter. Pek sanmıyorum ama yarın bakacağım odada duruşu ve görüntü boyut olarak yeterli olur umarım hiç öyle durmuyor ama....

Şu anda bunun teşhirinin fiyatını dolar kuruna bakarak hesapladığımızda 110~125 bin TL yapıyor

Yani sen bunu Max 125 bin TL ye alabilirsin
(tabii ki de teşhir olarak)

1000017430.webp

1000017429.webp

Alıntıyı görüntüle

Bazı mağazalarda teşhir diyor belki daha da ucuza verebilirler

2 yıl garanti de veriyorlar
Teşhirdr olsa sıfırda olsa garantiye güvenmiyorum ben hiç bir zaman :D garanti ile değil thh ile çözülüyor genelde sorunlar.
Şuan radarımda bu tv var daha 1 hafta daha bakar en son karar veririm muhtemelen.

Geri