🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Bu arada çikolata aşırı kötüydü ilaç gibi tadı vardı

Agalar protein tozuna vereceğiniz para yere gidip migrostan vs tavuk, hindi göğüs alıp yaparak hemen hemen aynı proteini alabilirsiniz.
Protein tozunu alacaksanız yine alın ama bence sadece protein açığınız olduğu günlerde takviye olarak kullanın.

5 kutu hindi göğüs aldım 750 Gram olarak haftada 4 gün en az 70 gram protein alıyorum.
Takviye olarak creatin + preworkout yeterli ama ben üstüne pump daha iyi hissedebilmek için citrulline kullanıyorum yine de bu fiyatlar aşırı uçuk bana göre
Zaten öyle alınmalı. Öyle almayan çok yanlış yapıyor demektir. Hiçbir yerde tüm protein ihtiyacınızı protein tozundan karşılayabilirsiniz diye bir söylem duyamazsınız. Yetersiz kalındığında tüketilmesi gereken bir ürün.

Beyler yaşım 18 hafif saç dökülmesi var babamın saçının ön üst taraflar seyrek kreatin kullanırsam daha çok saçım dökülür mü?
Yani genetik olarak varsa hızlandırıyor olabilir ama herkes farklıdır siz bilirsiniz biraz daha araştırıp bakabilirsiniz ve biliyorsunuzdur ama yine yazıyım kreatin içerseniz çok su içmeyi unutmayın böbrekler için zararlı ve çok gerekli değilse kullanmayadabilirsiniz.

Protein tozu hala cok avantajlı. Aşırı pratik, düşük kalori ve yağ oranı var. Hızlı sindirim ve bir çok avantajı var. Tavuk, et, balık elbet yenilmesi lazım ancak onlar da çok maliyetli. Ayrıca ortalama olarak 70 kg bir bireysen ve kas kazanmak için antrenman yapıyorsan minimum 120 140 gr arası protein alman gerek. 70 gram protein tek başına hiç bir işe yaramaz. Eğet maddiyat durumu kötü ise lor peyniri ve her gün olmasa da tavuk ciğeri tavsiye ederim
tavuk tozdan cok daha ucuza geliyor hocam

Şu kreatin almaktan korkan arkadaşlar için yazıyorum. - Kreatin saçınızı dökmez!

DHT Hormonlarınızı kısa süreli yükselttiği için, kan değerlerinizde bu süreci hızlandırır algısı yapılıyor. Fakat bilimsel olarak saç döktüğüne rastlanmamıştır. Eğer ki genetiğinizde bu varsa, er ya da geç saçınız zaten dökülecektir.

arkadaşlar indirimleri kovalayın bu wpc 70 fiyata değmez grizzoneda babalar gününde 1.8kg protein tozu 2.5k idi ve wpc80. Kreatin de alacaksan eğer bana kalırsa marka fark etmez şu an en ucuzu protein ocnda ya lansmandakini al (tadı kötü ve idrarın neon sarırı oluyo b2 den dolayı ama sağlık açısından sakınca yok) ya da 1kg lık al 1 yıl kullanırsın.
Wpc70 değil 80.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tavuk tozdan cok daha ucuza geliyor hocam
Aynen öyle whey in tek avantajı pratik olması başka olayı yok. Ne fiyat ne kalite olarak tavukla yarışacak bir şey değil tabii ki

Pratik olmasından yana bir yanıtım yok ancak basit mantık bakalım.
Fitness için Protein + Creatin + BCAA ve pek çok vitamin almamız gerekiyor.
Protein tozunda sadece protini alıyorsunuz genel diğer vitaminler eser miktarda oluyor.
Evet ülkede tavuk vs de çok ucuz değil ancak sonuçta spor ürünlerini tek çekim alabiliyorsunuz onun yerine bir marketten taksitli bir şekilde gıda alışverişi yapılabilir ya da aylık stok yapılabilir.
Ben aylık olarak alıyorum ve her gün 100 gram protein almaya çalışmıyorum.
Haftada 4 gün spor yapıyorum ve spor yaptığım günler en az 60 gram protein almaya bakıyorum.
100 gram protein de alsan sonuçta vücut proteini sentezlerken bu proteinin tamamı kaslara gitmiyor.

90 KG'dım şu anda 84 KG'ım ama kas kütlem vs de artıyor bi yandan da kardiyo ve egzersizlerle kilo, yağ durumumu düzeltiyorum.
Benim bile almam gerkeen min protein miktarı 70 gram civarında bu da bana göre yeterli açıkçası (sürekli 100-120 alacağım diye kendimi zorlayıp daha erken bırakmamı sağlamasından ziyade uzun vade böyle daha iyi gider) diye düşünüyorum
BCAA supplementler arasında en gereksizi zaten protein tozu veya yiyeceklerden günlük yeterli BCAA akımı yapıyorsun ekstra BCAA alırsan bir işe yaramaz vücut fazla BCAA yı atıyor

Protein tozu hala cok avantajlı. Aşırı pratik, düşük kalori ve yağ oranı var. Hızlı sindirim ve bir çok avantajı var. Tavuk, et, balık elbet yenilmesi lazım ancak onlar da çok maliyetli. Ayrıca ortalama olarak 70 kg bir bireysen ve kas kazanmak için antrenman yapıyorsan minimum 120 140 gr arası protein alman gerek. 70 gram protein tek başına hiç bir işe yaramaz. Eğet maddiyat durumu kötü ise lor peyniri ve her gün olmasa da tavuk ciğeri tavsiye ederim
Adamlar ürettiklerini satmak için bi felsefe çıkardı herkese bunu diretiyor. kilonun 2 katı protein alma zorunluluğu diye bişey yok anlayın artık şunu. 70 gr protein alıp kalori fazlası yapınca o kas hertürlü inşa olacak gelişecek.

Kilo verenler içi 2 kat protein önemli yoksa sadece ekonomik ve hazırlama açısından rahtsan al zararı yok.

Kilonun 1.5 katı fazlasıya yeterli onun kadar kalori fazlasıda önemli. 70kilo biri 90 100 gr protein alsın düzenli şekilde taş gibi olur.

her protein tozu konusu altında yok tavuk al yok biftek al diye saçma sapan yorum yapmadan duramıyorsunuz :) Tek akıllı sizsiniz protein tozu sanki yemeğin alternatifi arkadaş çok fazla akıl dağıtmayın da azıcık size kalsın.Yapacağım soguk milkshake içine artık tavuk göğüsü atarız .

her protein tozu konusu altında yok tavuk al yok biftek al diye saçma sapan yorum yapmadan duramıyorsunuz :) Tek akıllı sizsiniz protein tozu sanki yemeğin alternatifi arkadaş çok fazla akıl dağıtmayın da azıcık size kalsın
Yoğun tempo hayatın yanında spor yapanlara verdikleri tavsiyeler kopartıyor. Birini hazırlayıp içmek 1 dk diğerini buzluktan çıkar doğra pişir ye 30 40dk min. Anlamıyorlar

Protein tozu çok sağlıksız. Kendiniz araştırın, benden kanıt istemeyin

Geri