Hangi Arabayı Önerirsiniz?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
826
cebimde nakit 300 bin var dostlar üstüne kredi çekip bi araç almayı istiyorum ne önerirsiniz 250 bin çekip 550 civarına bi araba düşünüyorum ama ne alabilirim sorunsuz karar veremedim

Fiat Bravo
Megane 3
Kia Ceed
En çok önerdiğimden en az önerdiğime doğru , bu araçlara bir göz atabilirsin

Fiat Bravo
Megane 3
Kia Ceed
En çok önerdiğimden en az önerdiğime doğru , bu araçlara bir göz atabilirsin
Bravo çok underrated bir araba, neredeyse aynı paralara punto almak yerine sırf piyasası yavaş diye bu kadar dolu dolu bir arabayı tercih etmeyenler utansın

Bravo çok underrated bir araba, neredeyse aynı paralara punto almak yerine sırf piyasası yavaş diye bu kadar dolu dolu bir arabayı tercih etmeyenler utansın
Dolu dolu derken hocam

focus 1 manuel al kral biz 7 8 seneye yakın kullandık şimdi 3.5 kasa focus'a geçtik. Tavsiye ederim çok güzel araba yazın haftada yaylaya gideriz rampaya vururuz arabayı bir kere yolda bırakmadı. sadece tüpte kullanıldığı için orijinal subaplar kuru sıcaktan eriyor o yüzden araba 200 250 binde falansa alırken onun çelik subap ile değişip değişmediğini sor. değiştiyse sorun yok değişmediyse uzun süre kullanacaksan sen değişirsin sana patlar o maliyet. onun dışında dediğim gibi bakımlarını yaparsan yolda bırakmaz güzel araba tavsiye ederim.

Dolu dolu derken hocam
en başta punto b segment bravo c segment
puntoda 1.3 mj var bravoda 1.6 mj var
punto 5 ileri, bravo 6 ileri
bravoda çift bölge dijital klima var
bravo uzun yola da uygun, punto şehir içi
bravoda koltuk dayama standar, puntoda sahibi taktıysa sonradan takmıştır
kısacası bravoda standart olan şeylerin bir çoğu puntoda anca üst paketlerde var -o da bazıları-

en başta punto b segment bravo c segment
puntoda 1.3 mj var bravoda 1.6 mj var
punto 5 ileri, bravo 6 ileri
bravoda çift bölge dijital klima var
bravo uzun yola da uygun, punto şehir içi
bravoda koltuk dayama standar, puntoda sahibi taktıysa sonradan takmıştır
kısacası bravoda standart olan şeylerin bir çoğu puntoda anca üst paketlerde var -o da bazıları-
hangi modelini alcam dostlar

BRavonun hangi modeli acaba
1.4 tjet kullanıyorum ben eğer hızlı araba seviyorum diyorsan bu fiyatlarda seni en çok mutlu edecek araçlardan biri
Sorunsuzluk senin için önemliyse çok yüksek kmlerde olmayan 1.6 mj 105lik yada 120lik alırsan hem parçası daha ucuz çünkü 100 tane farklı kasa araçta var hemde daha az yakıt tüketir

Manual almanı tavsiye ederim , bravolardaki otomatik vites yarı otomatik olduğu için biraz düşünerek hareket ediyor. Mümkün mertebe mekanik bakımları yapılmış bir örneği tercih etmen daha doğru olur

Geri