Hangi Arabayı Önerirsiniz?

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Manual almanı tavsiye ederim , bravolardaki otomatik vites yarı otomatik olduğu için biraz düşünerek hareket ediyor. Mümkün mertebe mekanik bakımları yapılmış bir örneği tercih etmen daha doğru olur
arkadaşın üstteki attıkları iyi değil mi manuel mi bakayım ?

500-600k da en basitinden çift cam tavan koltuk ısıtması olan farklı bir araba var mı ben bilmiyorum
Çift cam tavan haric daha dolu d segmentler var ancak yıl düşüyor tabi. Aktif kullandıgım v6 laguna 2 de ki dolulugu 2m civarı bir 0 benzinli arabada bulamadıgın icin araç değiştiremiyorum.

en başta punto b segment bravo c segment
puntoda 1.3 mj var bravoda 1.6 mj var
punto 5 ileri, bravo 6 ileri
bravoda çift bölge dijital klima var
bravo uzun yola da uygun, punto şehir içi
bravoda koltuk dayama standar, puntoda sahibi taktıysa sonradan takmıştır
kısacası bravoda standart olan şeylerin bir çoğu puntoda anca üst paketlerde var -o da bazıları-
Puntoya gore baya dolu evet

cebimde nakit 300 bin var dostlar üstüne kredi çekip bi araç almayı istiyorum ne önerirsiniz 250 bin çekip 550 civarına bi araba düşünüyorum ama ne alabilirim sorunsuz karar veremedim
Astra g bulabilirsen onlara bak hacı taş gibi araba

teşekkürler

arkadaşın üstteki attıkları iyi değil mi manuel mi bakayım ?
ben bi tane manuel bi tane dizel örnek attım nispeten temiz olduğunu düşündüğüm yaşına göre.
bir de manuel önerilmiş ona da katılıyorum. hatta manuel olursa daha düşük km daha donanımlı da bulabilirsin.
hangi şehirdesin ona göre direkt şehrinden güzel örnek bulalım 1-2 tane daha

cebimde nakit 300 bin var dostlar üstüne kredi çekip bi araç almayı istiyorum ne önerirsiniz 250 bin çekip 550 civarına bi araba düşünüyorum ama ne alabilirim sorunsuz karar veremedim
1.4 punto dıyorum. parcası ucuz ıscılıgı ucuz . benzın+lpg yakıtı ucuz. kafa rahatttt

ben bi tane manuel bi tane dizel örnek attım nispeten temiz olduğunu düşündüğüm yaşına göre.
bir de manuel önerilmiş ona da katılıyorum. hatta manuel olursa daha düşük km daha donanımlı da bulabilirsin.
hangi şehirdesin ona göre direkt şehrinden güzel örnek bulalım 1-2 tane daha
Kahramanmaraş ama burda yoktur yakın çevre de olabilir

1.3 linea, punto
1.5 symbol
Eski model dizelden midem bulanıyor ama hem eski hem yavaş saç baş yoldurtur en azından biraz uzarsa keyfini alırsın

Kahramanmaraş ama burda yoktur yakın çevre de olabilir
hocam zaten az çok bilen birisi, maraştan, anteptenten ve hataydan araba alınmayacağını bilir. mümkün mertebe sen de bakmamaya çalış.

çok değerli ustalarımız var beni bile söker-takarlar :D kimse de anlamaz bu herif sökülüp takılmış diye akljsdhalkjsh

hocam zaten az çok bilen birisi, maraştan, anteptenten ve hataydan araba alınmayacağını bilir. mümkün mertebe sen de bakmamaya çalış.

çok değerli ustalarımız var beni bile söker-takarlar :D kimse de anlamaz bu herif sökülüp takılmış diye akljsdhalkjsh
valla ilk aracım olacak çok bilgili değilim bu konuda 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,276
Üyeler
198,940
Son üye
legolas94

Geri