Henry Avery
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
rog xg27acmes bakabilirsinSorun yaşadığım için iade alırlar. Yerine ne alabilirim
rog xg27acmes bakabilirsinSorun yaşadığım için iade alırlar. Yerine ne alabilirim
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html bunu düşünüyordumrog xg27acmes bakabilirsin
200 hz üstü 8 bit veriyor mantıksız yani. Xg27acmes çok daha kaliteli bir tercih olacaktır.https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-260-hz-oyuncu-u-fiyati,1165263070.html bunu düşünüyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Fiyat değişmişde çok bir fark yok gerçiŞuan nette 9400 tl brom daha kârda olacaksın iste. İade et rog veya baska monitore gec
Hmm anladımAynı sorundan dolayı iade etme hakkınız var talebinizi bu şekilde iletin. Ama elektronik ürünlerde iade için yine servise gitmesi gerekiyor servis onay verecek evet bu ürün arızalı diye sonra iade yapıyorlar diye biliyorum.
700 tl var bisey olmaz salla. Dediğim monitör suan en fplerden bir tanesi. Selefi xg27acs nin sorunları çözülmüş hali, O sorunları ben yaşamadım ama boş bilgi, alınacak monitördür suan.Fiyat değişmişde çok bir fark yok gerçi Alıntıyı görüntüle
Benim aradığım birkaç özellik var hoparlörü, 2k, ıps, 27", 200hz üstü olması200 hz üstü 8 bit veriyor mantıksız yani. Xg27acmes çok daha kaliteli bir tercih olacaktır.
Benim aradığım birkaç özellik var hoparlörü, 2k, ıps, 27", 200hz üstü olması
Çok iyi aslında da bana hoparlör de lazımdediğim monitör 255 hz 0.3ms ips 10 bit ve kontrastı da yüksek. Panel olarak güzel. Hoparloru yok ama.
Onun fiyatı 16k diyor amadediğim monitör 255 hz 0.3ms ips 10 bit ve kontrastı da yüksek. Panel olarak güzel. Hoparloru yok ama.
Siyahı 12k olması lazım.Çok iyi aslında da bana hoparlör de lazım
Onun fiyatı 16k diyor ama
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi aslında da bana hoparlör de lazım
Onun fiyatı 16k diyor ama
Alıntıyı görüntüle