Listelediğim Parçaları Değerlendirir Misiniz?

neden ıntel ? sıstemı oyun ıcın mı topluyorsunuz ?

daha fazla performans alman ıcın onerıde bulunmaya calısıyor ınsanlar sana. bu kaba karsılıgın sebebı nedır ? şikayet edıyorum moderatore. ne yaparsan yap kımseye soru sorma o zaman

:D saygıdan "siz"li konuşuyorum dediğiniz şeye bak.
Aldığım ve alacağım parçaları listelemişim zaten bunlar üzerinden yorum istiyorum sadece.

asusun sıvı soğutucusu 400 - 500tl daha ucuzada var fakat kasanın fiyatı cidden iyiymiş , ramlerin fiyatları normal birazda iyi bence , bir de kasa mAtx seçtiğiniz 3 anakarttan ikisi Atx , geriye bir tek asusun mAtx z890ı kalıyor kasaya uyabilecek

asusun sıvı soğutucusu 400 - 500tl daha ucuzada var fakat kasanın fiyatı cidden iyiymiş , ramlerin fiyatları normal birazda iyi bence , bir de kasa mAtx seçtiğiniz 3 anakarttan ikisi Atx , geriye bir tek asusun mAtx z890ı kalıyor kasaya uyabilecek
Evet onu çok iyi dedin ben gittim ***** gibi Atx anakart aldım :D Unuttum onu komple...
Bu arada attıklarım üçü de Atx sanırım... mAtx anakart atmamışım. Asus da Atx gözüküyor sitede.

Evet onu çok iyi dedin ben gittim ***** gibi Atx anakart aldım :D Unuttum onu komple...
Bu arada attıklarım üçü de Atx sanırım... mAtx anakart atmamışım. Asus da Atx gözüküyor sitede.
asusda diğerlerinde olmayan Z890''M'' harfi var ve anakartlarda ''M'' microatx olarak geçiyor.

Geri